"Legjobb lenne ha mindenki indulhatna PLG néven" - Novák Bence interjú

A K&H MNEB harmadik szezonjának megkerülhetetlen szereplője lesz a Team Plague, akik több versenyjátékban is érdekeltek.

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első és második szezonjában bebizonyította a Team Plague csapata, hogy több játékban komolyan kell venni őket. League of Legendsben abszolút egyeduralkodónak számítanak, Rainbow Six Siege-ben minden évadban sikerült még egy lépcsőfokot megmászniuk. Novák Bence, a Plague menedzsere osztott meg információkat az egyesület háza tájáról.

Címvédői vagytok a K&H MNEB League of Legends versenyjátékának, azonban kevés hírt hallani rólatok mostanában. Mi a helyzet most a LoL csapatotok háza táján?

"LoL-ban címvédésre törekszünk viszont többen is szeretnének nálunk játszani, nem tudjuk még mi lesz a végleges, a legjobb lenne ha mindenki indulhatna PLG néven!"

Az R6S csapatot bejelentettétek a napokban a közösségi médiában. Hogy látod az ötöst, mire lehetnek képesek a jelenlegi magyar mezőnyben?

"A srácokban nagyon nagy potenciál van az elvárt az újrázás, de ha már az első szezonban 3. helyezést, a másodikban a 2. helyezést, akkor a harmadikban az 1. helyezést kéne behúzni."

Melyik másik K&H MNEB játékban szeretnétek még megmutatni az országnak, hogy Ti vagytok a legjobbak?

"CSGO-ban szeretnénk indulni és kipróbálni magunkat, de ki tudja mit hoz a sors, ha van játékos, akkor mindenben ott leszünk!"

Hogy bírják a játékosok és a menedzsment a koronavírus miatt kialakult helyzetet? Mennyiben befolyásolja ez a hangulatot és a felkészülést?

"Nehezen! A hangulat viszont remek, mivel a csapatok Discordon tobzódnak!"

Te személy szerint várod már, hogy ismét offline körülmények között versenyezhessetek, vagy kibékültetek már az online világgal?

"Nagyon-nagyon. Most hogy ennyi online verseny lett, remélem az offline is így fog gyarapodni. Szeretnék minden hétvégén másik rendezvényen döntőzni!"

Ha további részleteket szeretnétek megtudni a K&H MN3B-ről, akkor irány a bajnokság hivatalos Facebook oldala!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!