Rocket League: Egy újabb valódi autóban nyomhatjuk majd padlóig a gázt

Rocket League: Egy újabb valódi autóban nyomhatjuk majd padlóig a gázt

Valamint egy freestyle versenyt is figyelemmel követhetünk a hónap végén.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az RLCS egyik kiemelt támogatója lett az egyik legnépszerűbb amerikai autógyártó cég, a Ford. Az együttműködés most még szorosabbá válik a gyártó és a Psyonix között, ugyanis hamarosan az egyik Ford járgányt is bevethetjük majd a virtuális arénák gyepén.

Íme: a Ford F-150

A gyártó egyik modellje, az F-150-es minden alkatrésze készen áll a gólszerzésre. Február 20-tól 28-ig az Item Shopban a „Ford F-150 RLE” fülre kattintva mi is azonnal be tudjuk szerezni sajátunkat. Egy ilyen bundle keretein belül a jármű mellett kapunk decalt, két kereket, saját motorhangot, boostot és még bannert is. Az alábbi galériában meg is tudjátok tekinteni, hogy hogyan néznek ki ezek az itemek.

Fontos: Ezeket az itemeket csak az F-150-es kocsira fogod tudni felszerelni, a járgányra ellenben bármilyen itemet feltehetsz, kivéve a más, egykori licencelt DLC-k tartalmát (például a Nissan Skyline-hoz kapott decalokat nem).

Nézzük meg, hogy pörögnek-fordulnak az autók

Az együttműködés a Rocket League e-sportját is érinti, ám más szemszögből. Érkezik ugyanis a Ford + Rocket League Freestyle Invitational névre hallgató esemény, ahol nyolc, világszinten is ismert freestyler játékos lép pályára, a tét pedig nem más, mint egy valódi, 2021-es Ford F-150! A két napos esemény február 24-én és 28-án kerül megrendezésre az észak-amerikai RLCS X Major közvetítése előtt.

A résztvevő játékosok, a zsűri és a kommentátorok névsorát, illetve minden egyéb fontos információt későbbre ígért a Psyonix!

Te lecsapsz a Ford F-150-re?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te lecsapsz a Ford F-150-re?