Egy tuninglegendával érkezik a Rocket League legújabb szezonja

Egy tuninglegendával érkezik a Rocket League legújabb szezonja

A szezon stílusa pedig az underground futbalozás világát próbálja visszaadni a rakétaautókkal megspékelve.

Szeptember 7-én új szezon veszi kezdetét a Rocket League-ben, a 8. szezon pedig az utcai versenyzésre, tuningolásra fókuszál, és az underground stílust igyekszik átadni. Ennek érdekében a szezon főszereplője a Honda Civic Type R lesz, mely autó a Battle Pass-ból szerezhető meg.

A kocsi ráadásul nem csak a kinézetével, de a hitboxával is hódítani fog, ugyanis Octane hitboxot kapott. Továbbá a fenti képen és a lenti videóban látható tárgyak is még autentikusabbá teszik majd a játékélményt, érkezik a Sprattle Boost, a reaktív Big Cap Topper, és a Savage Spray Goal Explosion.

Mivel az öreg Honda Civic a battle pass része lesz, így több változata is elérhető, a pass teljesítésével a Honda Civic Type R-LE-vé fejlődik, mely extra szpoilereket kapott. Természetesen a klasszikus Type R kerekek is megszerezhetőek, valamint neonfény is kerülhet az autóra.

Ezenfelül a fejlesztők elmondták, hogy a szezon során egy új Hoops pálya is érkezik, ami szintén ezt az életérzést tükrözi, és már a Haunted Hallows eseményt is suttogják az emberek a sikátorokban. A 8. szezon szeptember 7-én érkezik, addig is érdemes nyitvatartani a szemünket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön a Honda Civic Type R?