Fortnite: Örökre (?) kibannolták a 16 éves szupersztárt Twitchről

Fortnite: Örökre (?) kibannolták a 16 éves szupersztárt Twitchről

Váratlanul elsötétült az NRG Esports Fortnite sztárjának, Clixnek a Twitch csatornája.

Januárban töltötte be a 16. életévét, de már most a legnagyobbak között emlegetik Cody "Clix" Conrod nevét, aki az amerikai NRG Esports csapatát erősíti. Az FNCS Week 1-en nagyszerűen játszott a fiatal e-sportoló, Twitch közvetítését volt olyan, hogy 100 000-nél többen nézték egyidejűleg. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a sztárt imádják a rajongói, azonban hiába keresitek a csatornáját, jelenleg az nem elérhető. Harmadik alkalommal bannolták ki a világ legnagyobb streaming platformjáról Clixet, ami azt jelenti, hogy akár örökös kitiltást is kaphat ezzel együtt a srác.

A Twitteren az első helyen trendingel a #freeclix hashtag, köszönhetően, hogy 1,5 millió követője elkezdte a hadjáratot kedvence megmentéséért. Egyelőre nem tisztázott az ok, hogy miért tették elérhetetlenné a csatornáját Clixnek, az NRG Esports CEO-ja és alapítója, Andy Miller elkezdte megmozgatni a szálakat, hogy visszaállítsák az eredeti állapotába a channelt.

Clixet először 2019 novemberében bannolták, amikor Zaynnel játszott együtt, aki eltiltás alatt állt. 2020 novemberében röppent a második ban, a DMCA botrányba belekeveredett a fiatal fortnite-os is. A harmadik tiltás a Twitch szabályzata alapján nem néhány napra, nem néhány hónapra, hanem végleges időtartamra szól, ennek értelmében aggódhat a tinédzser és az őt sorai között tudó NRG Esports egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Téged bannoltak már valaha Twitchről?