Kukázhatja dán felállását a MAD Lions

Kukázhatja dán felállását a MAD Lions

Hamarosan gyökeresen megváltozhat a MAD Lions csapata.

Idén nyáron már kilencedik születésnapját tölti majd a CS:GO. Ez idő alatt rengeteg rangos versenyt láttuk, köztük 15 Major tornát, melyeken szinte egytől egyig azt láttuk, hogy az azonos nemzetiségű ötösök a legerősebbek. Kezdetben a teljesen svéd csapatok uralták a mezőnyt, néha közbe szólt a teljes egészében lengyel VP vagy a teljes egészében francia LDLC, illetve az EnVy, aztán jöttek a brazilok FalleNék személyében. A Cloud9 is öt amerikai játékosból állt 2018-ban, az Astralis dán felállását pedig senkinek sem kell bemutatnunk.

Egyedül a Gambit mondhatja el magáról, hogy nem azonos országból érkező játékosokkal nyert Majort. Ez persze nem törvényszerű, de az eddigi statisztika azt mutatja, hogy megéri egy adott ország legjobb játékosait leigazolni. Talán ez is eszébe juthatott a MAD Lions vezetőinek 2019-ben, amikor leigazolták a 2019-es V4 Future Sports Festival győzteseit, a dán Tricked játékosait.

roeJ, sjuush, HUNDEN, Bubzkji, acoR és Winspai a V4 Future Sports Festival 2019-es színpadán

Biztatóan indult az új MAD Lions, ám szépen lassan széthullottak. Az Astralis elvitte Bubzkjit, HUNDEN a Heroic edzőjének állt, acoRt a mouz csábította el, a Heroic pedig másodjára is lecsapott és ismét két dánt vitt el az őrült oroszlánoktól. Ezzel gyakorlatilag betelt a pohár a szervezetnél, a legfrissebb szivárgások szerint hamarosan kukába dobják a teljes egészében dán játékosok köré szőtt terveiket és inkább nemzetközi felállásra váltanak.

A francia források azt is tudni vélik, hogy Thomas "TMB" Bundsbæk megmarad a MAD Lions AWP-s játékosa, mellé pedig a svéd Simon "twist" Eliasson, az orosz Bogdan "xsepower" Chernikov és a lengyel Michał "MICHU" Müller érkezhet. Utóbbi ugyancsak ott volt a 2019-es V4FSF CS:GO versenyének döntőjében, akkor még a VP színeiben. Az ötödik játékosuk még nem ismert, ahogyan az sem, hogy mikor érkezik a hivatalos bejelentés, de a kiszivárgott információk szerint nem kell már sokáig várnunk.

Ha igaznak bizonyulnak a források, akkor a következő lehet majd a MAD Lions még nem teljes felállása:

  • Thomas "TMB" Bundsbæk
  • Simon "twist" Eliasson
  • Bogdan "xsepower" Chernikov
  • Michał "MICHU" Müller
  • Fredrik "roeJ" Jørgensen (kispadon)
  • Rasmus "HooXi" Nielsen (kispadon)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!