HS: Szavazd meg te, hogy ki képviselje Magyarországot az országok közötti versenyen!

A Hearthstone Global Games már a múlté, itt a MAX League of Nations, ahol összecsaphatnak a nemzetek válogatottjai.

Franciaországból indult a kezdeményezés, ami felelevenítené a Hearthstone Global Games örökségét. A nemzetek Hearthstone válogatottjainak összecsapása áprilisban kezdődik MAX League of Nations néven, amelyről Magyarország sem hiányozhat. Öt játékos közül kell kiválasztanotok hármat, akik képviselik hazánkat a rangos tornán.

1. jelölt: CheeseHead

Magyarország jelenleg talán legaktívabb HS-ese, aki hatalmas küzdelmek után kvalifikálta magát a Masters Tour Ironforge versenyre. Számos top 200 finish van már a háta mögött, tudásánál csak szakálla hosszabb.

2. jelölt: PenhaDani

Az aktív játékosok közül PenhaDani érte el a legjobb magyar eredményt a nemzetközi tornákon. A DreamHack Summer mellett, amelyen megszerezte az ezüstérmet, részt vett már több Masters Tour versenyen, szerepelt a HGG válogatottban, emellett döntőzött az MNEB első szezonjában.

3. jelölt: dropdead

PenhaDanival és CheeseHeaddel együtt megjárták Amerikát, ahol dropdead volt az a magyar játékos, aki legjobb eredménnyel zárt. A Master Tour Arlington versenyen 6-3-mal végzett a magyar kártyás, ami a valaha volt legjobb eredmény, amit honfitársunk elért ebben a szériában.

4. jelölt: Hulkeinstein

A LvL Up Esport kártyása minden nagyobb megnyert Magyarországon, amit az elmúlt években rendeztek. Az MNEB első és második szezonját, valamint a Vodafone Magyar Kupát ellentmondást nem tűrő játékkal húzta be. Pechére pont akkor hagyták ki Magyarországot a HGG-ből (2019-ben), amikor a legjobb formában játszott.

5. jelölt: Wuncler

Hulkeinsteinnel óriási harcot vívott a K&H MNEB S2 döntőjében, azonban nem bírta legyűrni csapattársát a legfontosabb Bo5-ben. Ladderen és versenykörnyezetben egyaránt veteránnak számít, aki a százalékok legnagyobb barátja. Elemzői hozzáállása miatt számos remek eredménnyel büszkélkedhet, abszolút a legjobb magyar játékosok közé tartozik már évek óta.

A szavazásnál a jelöltekhez rendelt számokat (1, 2, 3, 4, 5) írjátok bele a fenti Twitter bejegyzés válaszába. Egészen vasárnap estig tudtok voksolni, van időtök átgondolni, hogy kit is akartok jelölni a magyar Hearthstone válogatottba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked az alábbiak közül ki a kedvenc magyar Hearthstone játékosod?