K&H MN3B: Ez a négy csapat jutott be a League of Legends zárt osztályozó kupára

A K&H MN3B első League of Legends nyílt kvalifikációjáról a papírformának megfelelően az esélyesek léptek tovább a következő körbe.

Szép számmal sorakoztak fel a magyar LoL csapatok, hogy megküzdjenek egymással a K&H MN3B League of Legends versenyjátékának első nyílt osztályozó kupáján. A vigaszágas rendszer miatt minden ötösnek belefért egy vereség, ugyanis csak a második után búcsúztak a tornától. Összesen négy gárda szerezte meg azt a pozíciót a versenyen, ami a továbbjutást jelentette számukra a zárt kvalifikációra.

1. továbbjutó: KmK eSports

A Xeanny-Frenzy-Sk1nzor-Matebuff-hextasy ötös egyetlen vereséget sem gyűjtött be az egész kvali során, magabiztosan vágták át magukat az ellenfelek sorain.

2. továbbjutó: Crea Esports

A Megyék Csatáján SZESE E-sport/Győri Ezüst Páncélosok néven indult a csapat magja, vagyis keligan, bagó és DOLOR. Hozzájuk csatlakozott a felső ösvényen Crea, támogatóként Shyro. A KmK-tól kikaptak 0-2-re, de más ellenfelük nem talált rajtuk fogást.

3. továbbjutó: Valiant Gaming 

Igaz a felső ági döntőben nem bírtak el a KmK-val, de ez már elég volt nekik, hogy a továbbjutást bebiztosítsák maguknak. A felső ági elődöntőben Seraphine APC-vel lepték meg a Cutler GYM csapatát, majd előhúzták a kalapból Kayle-t, amivel uralta BLINDNESSS a középső ösvényt

4. továbbjutó: SBOJ

A Megyék Csatájában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében bejutottak a megyei döntőbe, de ott megállította őket az Unluko. A K&H MN3B-en szintén belefutottak olyan ellenfelekbe, akikkel nem bírtak, de a top 4 helyezés már elég volt a zárt kvalifikációs körhöz.

Folytatás március 13-án 12:00-tól, amikor érkezik a következő kvalifikáció. Mindenképp nevezzetek a második nyílt osztályozó kupára mert ez az utolsó esélyetek, hogy részt vegyetek a K&H MNEB League of Legends versenyének 3. évadában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!