Indulj a K&H MN3B LoL osztályozó kupáin és nyerj egy rakat RP-t!

Indulj a K&H MN3B LoL osztályozó kupáin és nyerj egy rakat RP-t!

A K&H MN3B League of Legends Osztályozó Kupáján értékes RP nyeremények várnak rád.

Hamarosan elindul az első K&H MN3B League of Legends Osztályozó Kupa, amelyre még van néhány napotok nevezni. Mindenképp érdemes leadni a regisztrációt és részt venni a versenyen, ugyanis a legjobbak a zárt kvalifikációs szakaszba jutnak, valamint értékes RP nyereményekkel távozhatnak. Akkor sem kell aggódni, ha nem sikerül bejutni a döntőbe, ugyanis minden olyan résztvevő csapat bekerül egy kalapba, aki ott volt a két nyílt Osztályozó Kupán. Közülük szintén lesznek olyanok, akik fiókjára ajándék RP érkezik, jöjjenek a részletek.

Legyél Te a K&H MN3B League of Legends Osztályozó Kupa egyik legjobbja, és zsákold be az RP-t!

A március 7-én és március 13-án megrendezésre kerülő nyílt kvalifikációs versenyekről a négy-négy legjobb csapat jut be a zárt szakaszba. A bejutás mellett a K&H MN3B LoL Osztályozó Kupa top 2 legjobb csapatának tagjai értékes RP nyereményekkel is gazdagodnak.

  1. helyezett csapat: 5 x 880 RP-vel lesz gazdagabb
  2. helyezett csapat: 5 x 410 RP-vel gazdagodik

Vegyél részt a K&H MN3B League of Legends Osztályozó Kupákon, mert csak az indulással is nyerhetsz RP-t!

Minden játékos, aki beregisztrál és elindul a K&H MN3B League of Legends mindkét Osztályozó Kupáján bekerül egy kalapba, ahonnan három játékost húznak ki, akik fejenként 1600 RP-t zsákolnak be. A sorsolás a második kvalifikációs verseny és a zárt szakasz között zajlik, a versenybírók véletlenszerűen választják ki a három szerencsést. A nyereményekről a kliensen belül kapnak majd a játékosok üzenetet.

Ha további részleteket szeretnétek megtudni a K&H MN3B-ről, akkor irány a bajnokság hivatalos Facebook oldala, nevezni itt tudtok a LoL és R6S versenyre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!