Fortnite: Szülei pénzéből vett rengeteg V-Buckot egy gyerek, teljesen kiakadt rá az anyja

Fortnite: Szülei pénzéből vett rengeteg V-Buckot egy gyerek, teljesen kiakadt rá az anyja

Kikelve magából üvöltötte le a gyereke fejét egy anyuka, akinek bankkártyájával V-Buckot vásároltak.

A Fortnite elképesztően népszerű videójátéknak számít, főleg a fiatalabb generáció találja meg a különleges battle royale-ban az örömét. A játékon belül lehetőség van extra tartalmak kioldására, legyen az egy skin, egy emote, esetleg az aktuális Battle Pass. Ezeket az extrákat V-Buckkal lehet megvásárolni, ami a játékon belüli hivatalos fizetőeszköz. Az alábbi videóban egy olyan anyuka reakcióját láthatjátok és hallhatjátok, akinek bankkártyájával közel 50 000 V-Buckot vásároltak.

@ksmashipper

Kid uses moms card for vbucks #fortnite #vbucks #vbuck #funny #mom #comedy #fortniteclips #fornitememes #fortnitefail

♬ original sound - KsmaShipper

A legdrágább csomag 80 dollárba kerül, ezért 13 500 V-Buckkal "jutalmaz" meg a Fortnite. Gyors fejszámolás után kiderülhet, hogy a Fortnite játékos fiatal nagyjából 300 dollárt, azaz közel 100 000 forintot költött el úgy az anyja számlájáról, hogy nem szólt róla. A kiakadást azóta felkapták TikTokon, többen osztják meg a saját tapasztalataikat az ilyen helyzetekkel kapcsolatban.

A tanulságot mindenkinek magának kell leszűrnie. A szülőknek jobban oda kell figyelnie arra, hogy a bankkártyához ne férjenek hozzá illetéktelen személyek, valamint edukálniuk kell csemetéjüket a tudatos vásárlásról. Ha te magad vagy Fortnite játékos, akkor mindig beszéld meg a szüleiddel, ha az ő pénzükből szeretnél költeni extra skinekre, ugyanis megfelelő kommunikáció hiányában a fentihez hasonló helyzetekbe kerülhetsz akaratodon kívül. Természetesen nem minden szülő reagál ennyire durva módon az ilyen esetekre, de jobb nem cibálni az oroszlán bajszát feleslegesen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te költöttél már egyszerre V-Buckra 100 000 forintot?