Akciófigyelő: Csapjatok le még ma az ingyenes platformerre

Akciófigyelő: Csapjatok le még ma az ingyenes platformerre

Egy indie platformert szerezhettek meg nulla forintért.

A méhes kitérő után ismét a szőrmókok kapják a főszerepet az Indiegala oldalán, ugyanis a készlet erejéig ingyenesen tölthetitek le a Fluffy Creatures VS The World videójátékot. Az indie platformertől sokat nem szabad várni, de legalább elmondhatjátok, hogy ezt is kipróbáltátok.

Fluffy Creatures VS The World

Az Amaterasu Software 2017-ben piacra dobott ügyességi játéka nem váltotta meg a világot, szépen eltűnt az indie játékok süllyesztőjében. Most ingyen vehettek részt Fluffy McCuddleston kalandjaiban, amelyben saját magatokat és egész fluffylandet kell megmentenetek. Dr. Sadisto gonosz küldetéseinek teljesítése nem okozhat problémát, ha már valaha is játszottatok Super Marioval, vagy valamelyik klónjával. Mindössze 25 darab rövid pályát tartalmaz a játék, ezért pillanatok alatt kipörgethető, bár a nehézség növelése miatt egyre nagyobb odafigyelést igényel.

A BeeFense megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni és indulhat is a mentőakció.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Mario játékkal?