A két még veretlen csapat is összekerült a K&H MNEB HPCL 2. játéknapján

A két még veretlen csapat is összekerült a K&H MNEB HPCL 2. játéknapján

Az első két forduló után két veretlen együttes maradt, akik most egymás ellen is megmutathatják mire képesek.

Az első játéknapot követően szinte mindenki számára nehezebben indult a K&H MNEB HPCL 4. szezonja, hiszen két együttest kivéve mindenki hullajtott már pontokat. A két eddig hibátlan csapatból viszont legalább az egyiknek ez a tiszavirág életű sorozata megszakad, ugyanis egymás ellen mérkőzik vasárnap este a Genesis Gaming és a TrollFoci Hálószaggató eSport. Előbbi a Vasas ellen csak a lefújás előtti pillanatban tudott győzni, majd a másik meccsét már magabiztosabban nyerte és ez nagy löketet adhat nekik, míg a TrollFocinak is volt egy szorosabb párharca, bár a játék képe alapján inkább csak a helyzetkihasználásukkal volt a gond, miközben a másik meccsen könnyedén begyűjtötték a 3 pontot.

Ezen túlmenően a Honvéd kétszer is feltűnik majd a képernyőn, de az ő estéjük elég keménynek ígérkezik, hiszen előbb a címvédő MTK-val kell dűlőre jutniuk, majd a DVSC-vel muszáj szembenézniük. Ez a három együttes eddig 4 pontot szerzett, így az a fél, amelyik ebből a hármasból a legtöbbet szedi össze az este folyamán nem csak előnybe kerülhet a riválisaival szembe, de szépen fel is zárkózhat az éllovas mellé, sőt a fentebb említett hibátlanok csatája dupla döntetlenje esetén még egy ideiglenes első hely is összejöhet.

A napot egyébként a PTE és a Grosics nyitja majd 8 órakor, és bár előbbinek az első játéknapon nem termett pont, addig az útóbbi újonc együttes megizzasztotta a debrecenieket, míg a Vasast határozott játékkal győzte le, így alighanem folytatná ezt a sorozatát.

A március 28-i meccsnap pontos menetrendje a közvetítésben:

20:00 PTE PEAC-Grosics Alapítvány

20:30 Genesis Gaming-TrollFoci Hálószaggató eSport

21:00 MTK Budapest eSport-Hell Honvéd

21:30 Hell Honvéd-DVSC Esport - grandcasino.hu

A mérkőzéseket egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!