A zárt osztályozó kupa két továbbjutójával teljessé vált a K&H MN3B R6S mezőnye

A zárt osztályozó kupa két továbbjutójával teljessé vált a K&H MN3B R6S mezőnye

Két domináns együttes jutott be végül a K&H MN3B R6S Osztályozó Kupa zárt selejtezőjéből a harmadik szezon mezőnyébe.

Az eddigi két kvalifikációból összegyűlt nyolc együttes közül ketten kiemelkedtek, már csak azért is, mert igazából gond nélkül jutottak el a felső-ági döntőig. Ez a két csapat pedig nem volt más, mint a High Coast és a Nice Gaming.

High Coast ötöse

Nice Gaming ötöse

A High Coast előbb a Necrotic Esports, majd a LvLUp Esport ötöse ellen is bizonyította, hogy ott akar lenni a legjobbak között, majd végül azzal a Nice Gaminggel küzdhetett meg, akik az első körben a GoFree, majd a második körben a NorwayOnTop gárdáját múlták felül. Az első pálya Theme Park volt, és elég gyorsan kirajzolódott, hogy remekül képes a HC itt védekezni, ezáltal meg is nyerték az első félidőt 5:1-re, de a fordulás után sem volt okuk a panaszra. Az utolsó körben például H3dsut lőtt duplát a Bunk és Day Care ponton védekező N6 ellen, de a legjobb teljesítményt mégis a 11 killig jutó és 1.68-as ratinget felmutató Flexy lett.

A visszavágóra aztán Kafe Dostoyevksyn került sor, ahol már sokkal szorosabb volt a játék képe. Először is egészen 4:4-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, amikor is a 9. körben plantelésig jutott az utolsó perc megkezdésénél az N6 csapata, de ez első próbálkozásra nem jött össze, azonban az így kialakult 2v2 szituációban jól összpontosított Rexhun999 és Fantazy, kilőtték Lurifaxot, a hatástalanítóval előcsalták H3dsutot és sikerült őt is likvidálni, bár a végén csak Rexhun999 maradt életben. A High Coast viszont sokkal keményebb fából lett kifaragva, mert utána nem csak az egyenlítés sikerült, de a fordítás, valamint a kettős győzelem is.

High Coast 2:0 Nice Gaming

  • Theme Park: 7:1
  • Kafe Dostoyevsky: 7:5

A Nice Gamingre így várt egy újabb küzdelem az alsó-ági fináléban a LvLUp Esport ellen. Nem volt itt sem egyszerű a dolguk, az első mérkőzést Villán csak 4:4-et követően tudták megnyerni, addig teljes mértékben partyban volt velük az ellenfelük. Védőként viszont a Smoke, Melushi, Kaid - kiegészülve időnként Goyoval és Wamaial - tengelyre épülő összeállításuk szép lassan felőrölte a támadókat, így behúzták az első mapot. A második pálya aztán szintén nagyon kiélezett küzdelmet hozott, és a LvLUp ugyanazt a bátor és ügyes játékot mutatta be, mint a Villa első félidejében. Itt is sikerült egészen 4:4-ig lépést tartaniuk a kedves ellenfelükkel, majd 6:5-re is fel tudtak zárkózni, de végül a Fantazy, Rexhun999 duóval - együttesen 23 killig jutottak - nem bírtak és elbukták a Kafe Dostoyevsky-t is.

Nice Gaming 2:0 LvLUp Esport

  • Villa: 7:4
  • Kafe Dostoyevsky: 7:5

Ezzel kialakult a K&H MNEB harmadik szezonjának mezőnye, a High Coast és a Nice Gaming csatlakozott az alábbi 6 csapat mellé:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!