Hat emberes felállásra váltott az MiBR

Újult erővel vág majd neki az MiBR a BLAST Premier Spring következő felvonásának.

2020 egyik nagy dobása, a CS:GO megreformálása lehetett volna az ötnél több fős felállás elterjedése, ám a Valve ebből nem kér. Bár nem tiltották be a hat, esetenként akár hét fős csapatokat, az idei RMR versenyek, így a Majorök szabályzatába is bekerült egy új kitétel.

Ennek értelmében bár használhatják a csapatok a kibővített felállásukat, készüljenek fel rá, hogy RMR pontjaik egy részét így elveszítik. A Vitality így már le is tett Niveráról, kispadra került a belga, a csapat pedig öt játékossal folytatja. A legjobbak között már csak az kérdéses, hogy a Na'Vi mit csinál majd, hiszen bár az Astralisnál is hatan vannak, Bubzkji inkább csak a kávét szállítja a csapatnak, mintsem a frageket és a köröket.

Az alsóbb szintek csapatainál viszont még mindig jó döntés lehet a hat emberes felállás. Így látja ezt az MiBR is, akik tegnap szerezték meg hatodik aktív játékosukat. A 24 éves Raphael "exit" Lacerda eddig a brazil Sharks ötösét erősítette, mostantól viszont az MiBR játékosa.
A pletykákkal ellentétben nem danocot váltotta a csapatnál, legalábbis nem úgy, ahogy előzetesen gondoltuk. Tény, hogy ha exittel játszik a csapat, akkor az ő helyére érkezik majd, de egyelőre danoco is az MiBR tagja maradt. Exit debütálás a BLAST Premier Spring Showdown alkalmával lehet majd, kíváncsian várjuk, hogy mire lesz ott képes a megújult MiBR, azok után, hogy az ESL Pro League csoportkörében nem igazán tudtak labdába rúgni.

Az MiBR teljes felállása:

  • Marcelo "chelo" Cespedes
  • Gustavo "yel" Knittel
  • Bruno "shz" Martinelli
  • Ricardo "boltz" Prass
  • Daniel "danoco" Morgado
  • Raphael "exit" Lacerda
  • Alessandro "Apoka" Marcucci (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!