1 millió forint összdíjazással indul a HUNESZ FIFA Masters 2021-es évada!

1 millió forint összdíjazással indul a HUNESZ FIFA Masters 2021-es évada!

Már jelentkezhetsz az első selejtezőkre.

2021-ben sem maradtok hatalmas összdíjazású FIFA 21 verseny nélkül, ugyanis elindult a nevezés a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H bajnokságra. A lebonyolítás változott az előző kiíráshoz képest, a megnyerhető pénznyeremény azonban továbbra is óriási. 1 millió forintot osztanak szét a legjobb virtuális labdarúgók között a 2021-es évadban! Kezdőket és profikat egyaránt várnak a szervezők, a verseny Ultimate Team formátumban kerül megrendezésre bizonyos csapatépítési korlátozásokkal.

Jelentkezés a HUNESZ FIFA Masters első selejtezőire

PlayStation 4 és Xbox One konzolokon egyaránt nevezhetsz a kupákra, az egyetlen kizáró ok a minimum korhatár. Legalább 16 évesnek kell lenned, hogy elindulj a versenyen. A 16 és 18 év közöttieknek egy szülői hozzájárulási nyilatkozatra van szükségük, amelyet innen tölthetnek le. A kitöltött dokumentumot az info@hunesz.hu e-mail-címre kell visszaküldeni, legkésőbb a selejtező kezdetéig. A legfontosabb szabályokat, illetve az összes egyéb tudnivalót pedig ezen a linken találjátok!

  • 1. selejtező: 2021. április 10. 14:00-tól
  • 2. selejtező: 2021. április 11. 14:00-tól

Kérj versenyengedélyt, ez az első lépése a nevezési folyamatnak!

Regisztrálni a Battlefy felületén tudsz, itt éred el az összes selejtezőt

A HUNESZ FIFA Masters lebonyolítása

Minden hónapban, áprilistól egészen augusztusig rendeznek nyílt selejtezőket. Mindkét platformon a selejtezők legjobb négy játékosa továbbjut a havi döntőkbe. Összesen nyolc játékos mérkőzik meg egymással ezekben a havi döntőkben, melyekből összesen négyet rendeznek meg a 2021-es évad során. A havi döntőkben a legjobb hat játékos Masters Pontokkal gazdagodik. A júliusi döntő után az addig megszerzett Masters Pontokat összesítik, a hat legtöbbet összegyűjtő játékos bejut a rájátszásba. A playoffba még két hely marad kiadó, amelyekről az augusztus eleji Wildcard selejtezők döntenek.

1 millió forint összdíjazás

A két platformon 500-500 000 forintot osztanak szét a legjobbak között, megéri játszani ezekért a hatalmas nyereményekért a következő hónapokban. 

2020-ban TrueGunner és chris_maj emelhette magasba a trófeát, vajon sikerül nekik megvédeni a címüket? Esetleg a Megyék Csatáján diadalmaskodó Sero és Endline lehet a befutó? Nevezz a selejtezőkre, gyűjtsd a Masters Pontokat, és vidd haza a hatalmas nyereményeket! További érdekességekért keresd fel a HUNESZ FIFA Masters hivatalos Facebook oldalát!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!