Akciófigyelő: Ingyenes akciójáték vár rátok a készlet erejéig

Akciófigyelő: Ingyenes akciójáték vár rátok a készlet erejéig

Egy hatalmas katonai bázissal kell felvennetek a harcot ebben az ingyenes indie játékban.

Április 1-jén sem maradtok ingyenes indie játék nélkül. Az Indiegala oldaláról letölthetitek nulla forintért az Age of Steel: Recharge videójátékot. Az oldalnézetes akcióban egy parancsnokot irányíthattok, akinek a hullámokban támadó ellenséggel kell felvennie a harcot.

Age of Steel: Recharge

"A nem túl távoli jövőben felemésztette a világot a nagy krízis. Az erőforrások rohamosan fogynak, a hagyományok már semmit sem jelentenek." Ezzel indul az Age of Steel: Recharge leírása, amelyben túl mély történeti szálakat nem érdemes keresni. Összesen 14 szinten vehetitek fel a harcot az ellenséggel, sőt a Survival mode-ban a végtelenségig csatázhattok velük. Földön, vízen és levegőben egyaránt támad rátok a gép, azonban a bázisfejlesztéseknek köszönhetően nem jelenthet gondot az enemy megállítása.

Az Age of Steel: Recharge megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat a 2D-s háborúzás.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!