Akciófigyelő: Ingyen Hitmannel hangolódhatsz a hétvégére

Ez egy remek ajánlat minden 47-es ügynök rajongó számára.

Az Epic Games Store úgy döntött, hogy itt az ideje megjutalmazni a leghűségesebb felhasználóikat. A népszerű videójátékos oldalon ingyen zsebelhetitek be a Hitman 3: Hitman 1 GOTY Editiont, amely felújított grafikával repít vissza titeket a Agent 47 első küldetéseihez.

Hitman 3: Hitman GOTY Edition

A Hitman 3 játékon belül kaphattok hozzáférést a Hitman 1 GOTY Edition helyszíneihez, azonban van egy csavar a történetben. Csak és kizárólag azok számára él ez a funkció, akik 2020 augusztusában bezsebelték Epicen az ingyenes Hitman 1-et. Ha részt vettetek ebben a limitált akcióban, akkor az alábbi lépéseket kell követnetek.

  1. lépésként húzzátok be a Hitman 3 Free Starter Packet. Ez teljesen ingyen van mindenki számára, akár a Hitman 1 hiányában is tehettek vele egy próbát
  2. lépésként irány a Hitman 3: Hitman 1 GOTY Edition Access Pass oldala, ahol a "buy it" gombra kell kattintani. Ne zavarjon össze titeket, hogy a 4999 Ft-os árat mutat a rendszer, a checkout oldalán már helyesen a 0 forint szerepel majd

Az akció egészen 2021. április 8-án 17:00-ig tart, vagyis a szokásos heti ingyenes játékkal megegyező időtartam során csaphattok le erre a limitált ajánlatra. Nem egy új játékot kaptok ingyen, hanem egy már meglévőt bővíthettek tovább, amivel a húsvéti hétvégén kiválóan szórakozhattok.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Hitmannel?