Akciófigyelő: Itt a legújabb ingyenes játék az Epic Games Store jóvoltából

Akciófigyelő: Itt a legújabb ingyenes játék az Epic Games Store jóvoltából

Vigyázz, kész, töltsétek le a heti ingyenes Epic Games játékot!

Duplán megjutalmazza a felhasználóit az Epic Games, ugyanis a szokásos heti ingyenes játék mellett a Hitman 3: Hitman 1 GOTY Editionért sem kell egyetlen forintot sem fizetnetek, ha teljesítitek a feltételeket. Ez azonban csak egy kis kiegészítés a Tales of the Neon Sea mellé, amit egészen hét napon keresztül húzhattok be az EGS oldalán.

Tales of the Neon Sea

A Palm Pioneer fejlesztőcsapat 2018-as videójátéka egy elfeledett korba repít vissza, amikor a pixeles grafika és a point-and-click még kéz a kézben járt. A nyomozásra és fejtőrökre épülő játékmenet tökéletesen hozza azt, ami elvárható tőle, a színes világ, a remek karakterek csak további érvek amellett, hogy miért érdemes adni neki egy esélyt. A vizuális megvalósítása kivívta a játékosok és a kritikusok bizalmát, ennek köszönhetően Steamen a "nagyon pozitív" kategóriában találkozhattok vele. Rex irányításával olyan bűncselekményeket oldhattok meg a cyberpunk világban, amelyek egy nagyon különös végkifejlet felé vezetnek. Rengeteg kihívás vár rátok, valamint gyűjthető elemekből sem szenvedtek majd hiányt, sőt extraként ott van még William, a fekete macska karaktere, aki felett átvehetitek az irányítást.

Az akciós Tales of the Neon Sea játékot április 8-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!