League of Legends x Fortnite együttműködést lengetett be az Epic kreatív igazgatója

League of Legends x Fortnite együttműködést lengetett be az Epic kreatív igazgatója

Egy interjú során beszélt arról, hogy a világ legnépszerűbb MOBA játékával is kooperálnak majd a jövőben!

A Fortnite végtelen alkalommal és számos formában kötött már együttműködést nem csak filmekkel, sorozatokkal, de játékokkal is, emlékezzünk csak vissza például a Borderlands 3 esetére, amikor önálló POI-t kapott a cím, és még egy skin is érkezett hozzá. Az Epic előszerettel dolgozik együtt bárkivel, akinek kellőképpen ismert a márkája, vagy eleget fizet.

A Fortnite marketinggépezet fontos szereplője Donald Mustard, a cég kreatív igazgatója, aki nem csak kiötli/szervezi ezeket a folyamatokat, de a saját felületein időről időre maga is promózza az újdonságokat. Legutóbb tavaly ősszel tette ezt, amikor G.I. Joe együttműködésre célozgatott.

Most úgy fest, hogy a jövőben a League of Legends is sorra kerülhet a Fortnite listáján, Donald Mustard EBBEN az interjúban beszélt arról, hogy a Riot Gamesszel hónapok óta tartanak az egyeztetések, Yasuo, Teemo, Katarina és még néhány meglepetés hős is feltűnhet a Fortnite-ban. Néhány kezdetleges skicc is kiszivárgott az érkező outfitekről, de az még kérdés, hogy számíthatunk-e például egy különleges játékmódra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!