K&H MN3B LoL: Őrületes izgalmak után megvan a két alapszakaszba jutott csapat!

Hihetetlen mérkőzések, óriási vérfürdő: ezekkel lehetne legjobban jellemezni a K&H MN3B LoL zárt kvalifikációjának utolsó két Bo3-as szériáját.

A KMK Esports, a Valiant Gaming és a Don't ban Kata játékosai mindent megtettek azért, hogy jól szórakozzanak a nézők. K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends versenyének 2021-es évadának közvetítései nem indulhattak volna jobban, ugyanis a Bo3-as szériák utolsó utáni pillanatig elhúzódtak, a mindent eldöntő harmadik mérkőzésekre szükség volt a két fináléban. A parázs összecsapások után megvan az a két együttes, amelyik folytathatja az alapszakaszban a további menetelését.

KmK Esports vs Valiant Gaming (2-1)

Az első meccsen Akalos Rengarja meglepte a veterán maggal rendelkező KmK-t. Xeanny kisebb hátrányba került, azonban ez nem jelentett akkora gondot, ugyanis mindeközben a Valiant középső és alsó ösvénye csak a halálokat gyűjtötte. A felborult Szurdok a KmK-nak kedvezett, viszonylag könnyedén húzták be az első kört. A visszavágón kék oldalon egy Olaf került Akalos kezei közé, a VG spanyol dzsungelese volt a mérleg nyelve. Blindness oldalán sikerült late game-ig húzni az összecsapást, ahol Matebuff Varusa már nem volt tényező. A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen a KmK Esports megrázta magát, Olafba kiválasztották Ezrealt, amivel sikerült kihúzni a méregfogat. Akalos látványosan nem érezte jól magát a viking harcossal, hiába próbálkoztak társai életben tartani a reményeket.

Valiant Gaming vs Don't ban Kata (1-2)

Egyetlen percre sem hagyták levegőhöz jutni ellenfelüket a csapatok, végig hatalmas fordulatszámon pörögtek a mérkőzések. Paulusz vezetésével sikerült magához ragadnia a DBK-nak a vezetést, azonban a második meccsen Blindness és Akalos egyszerűen megállíthatatlan volt. Kayn jungle és Zed mid osztotta a pofonokat, amelyek a padlóra küldték Blackiiéket. Az utolsó felvonásban egy végletekig kiélezett vérfürdőt hoztak össze a játékosok az Idézők Szurdokában. Akalos Rengarja próbálta felvenni a versenyt a DBK három carryjével, azonban a végjátékra elfogyott az ereje. Blackiiék óriásit küzdöttek, de megszerezték a győzelmet, ezzel ott lesznek az alapszakaszban.

KmK Esports alapszakaszba jutott játékosai: Xeanny, Frenzy, Sk1nzor, Matebuff, hextasy

Don't ban Kata alapszakaszba jutott idézői: Paulusz, Tomek, Blackii, Fischl, Ducky

A K&H MN3B érdekességeiért látogass el a bajnokság hivatalos Facebook oldalára! Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!