Hirdetés

HenryG is elhagyta a Cloud9 kötelékét

Reméljük idővel újra látjuk és halljuk majd még HenryGt.

Hirdetés

Ha létezik a Major átok, akkor annak egyik, talán a legsúlyosabb elszenvedője egyértelműen a Cloud9. A csapat őrületes FaZe elleni győzelme után szétszéledtek a játékosok, a Cloud9 pedig olyan mély szakadékba zuhant, amiből azóta se mászott ki.

Mentségükre legyen mondva, tényleg próbálkoztak. Számtalan egyedi felállást megélt már a C9 a 2018-as Major óta, de egyik sem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. Sőt, gyakorlatilag minden új csapattal egyre mélyebbre került a Cloud9 abban a bizonyos szakadékban.

Legutóbbi projektjük, a kolosszus pár napja ért véget. Nem működött a HenryG vezetésével épített csapat, a játékosok átigazolási listára került, most pedig a csapat további két fontos szereplője is lelépett. Az egyikük Joshua "m1cks" Micks, aki az utóbbi hónapokban vezető elemzőként dolgozott a C9 kötelékében, a másik pedig maga Henry "HenryG" Greer. Az ex-C9 menedzser is dobbantott, ezzel gyakorlatilag teljesen vége a Cloud9 CS:GO felállásának.

HenryG egyelőre szünetet tart, saját bevallása szerint is kell neki egy kis idő az e-sporttól távolabb, de a jövőben még visszatérhet. Azt viszont nem tudjuk miként. Vajon újra a mikrofonok mögül halljuk majd őt vagy a későbbiekben is egy csapat szerves része szeretne lenni? Korábban Pimp is azt mondta, hogy visszavonult, most az EPL alatt mégis újra odaült az elemzőasztalhoz. Akárhogy is, volt kollégái nagyon várják vissza HenryG-t, ahogy a közösség is.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • k1n0N 10 napja
    -
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés