Kialakult a K&H MN3B LoL harmadik szezonjának mezőnye

Kialakult a K&H MN3B LoL harmadik szezonjának mezőnye

Jól ismert csapatok, jól ismert játékosok tűnnek majd fel újra a színen, de persze néhány újoncnak is lesz hely.

Lezajlott a K&H MN3B League of Legends bajnokság selejtezőinek időszaka, ezúttal két csapat szerezhetett magának egy spotot a kvalifikációk során, a többi helyet az előző szezon jól teljesítő gárdái tarthatták meg. Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményüknek köszönhetően biztosan láthatjuk majd a KMK Esportot, és a Don't Ban Katat a színpadon.

Hozzájuk csatlakozik majd a Team Plague, a Wonder Stag Esports, a Golden Fox, az Afterglow, az Illés Akadémia Spirit, és a Lenovo Legion Honvéd. A legtöbb csapatban szerepel olyan játékos, aki már legalább egy Magyar Elit Bajnokságon, vagy K&H MNEB-en ott volt.

Az Afterglow Esportsból ismerős lehet Hiponix, illetve az edzőjük, Ap4ch3, aki nemrég az év edzője díjat is megkapta Az Év Esportolója 2020 powered by K&H során.

A Team Plague színeiben nem kell bemutatni Pareszt, illetve Meightet sem, előbbi játékos az ország egyik legnézettebb LoL streamerévé nőtte ki magát, míg utóbbi egyedüli magyar játékosként az EU Masters tavaszi szezonjába jutott idén. Az Illés Akadémia Spirit oldalát erősíti a régóta a közegben mozgó Frenna, illetve edzőként NoizR, akinek selymes hangjával élvezhetitek a magyar nyelvű LEC adásokat is.

A Lenovo Legion Honvédot képviseli a külföldi csapatokat is megjárt Kubu, és persze felsorakozik a küzdelemhez a tavalyi szezon ezüstérmese a Wonder Stag Esports. A Golden Fox, mint szervezet egy új szereplő, ugyanis a KMK Esports tavalyi spotját vették át, így a KMK újra kvalifikálta magát, ezért is szerepeltek a selejtezőkön. Talán a KMK csapatában található a legtöbb ismerős név, a középső ösvényt Sk1nzor, az alsó ösvényt pedig az összeszokott páros, Matebuff és Hextasy próbálják majd uralni. Végül, de nem utolsó sorban pályára lép majd a Don't Ban Kata, akiket a korábbi Magyar Elit Bajnokság résztvevő, Blackii visz harcba.

Fontos viszont kiemelne, hogy a lineup feltöltés egészen április 10-ig tart, így kisebb változtatások még lehetnek a csapatoknál, ezért is nem mutattuk be a teljes felállásokat, ezt majd a következő alkalommal tesszük meg.

A K&H MN3B LoL alapszakasza április 25-én veszi kezdetét!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!