Úgy tűnik a Vitality irányítója ki nem állhatja a VALORANTot

Úgy tűnik a Vitality irányítója ki nem állhatja a VALORANTot

Ti hogy álltok a VALORANTtal?

Bármennyire is népszerű a VALORANT, sok CS:GO játékost nem tudott átcsábítani, legalábbis nem a legnagyobbak közül. Most viszont a franci mezőny több legendája is fontos lépés előtt áll, új csapatot keresnek maguknak CS:GO-ban vagy inkább VALORANTra váltanak?

Xms nemrég már elkötelezte magát a Riot Games lövöldéje mellett, de még ott lebeg a kérdőjel kennyS, NBK és ALEX neve fölött. A legendás AWP-s jelenleg a G2 kispadján ül és bár azt mondta nem érdekli a VALORANT, a hírek szerint kapott már onnan ajánlatott. NBK egyelőre a DBL Poney nevű mixben játszik, ALEX-ről pedig szintén azt hallani, hogy VALORANTra válthat. A Vitality ex-irányítója a füstbe ment C9 óta nincs csapatban.

A HLTV tegnapi podcastjának vendége apEX volt, akit kifaggattak többek között erről a témáról is. Vajon mi lesz ALEXékkel és egyáltalán érdemes-e VALORANTra váltaniuk. A válasz egyértelmű, úgy tűnik apEX egyáltalán nem szíveli a Riot játékát.

"Nem hiszem, hogy ALEX visszatérne a francia mezőnybe, nem elég csábító neki, amit egyáltalán nem értek. Pedig sok jó irányítóra lenne szükségünk, remélem nem vált 'shitlorantra'."

Szerintetek mit lépnek majd a franciák? Marad a CS:GO-ban az NBK, ALEX, kennyS trió vagy akár mindhárman játékot válthatnak?

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!