Lvl 9000 szintű marketing vagy egyszerű hazugság, amit az Alliance csinált?

Lvl 9000 szintű marketing vagy egyszerű hazugság, amit az Alliance csinált?

Ez már túl van egy bizonyos határon vagy még teljesen okés, amit az Alliance csinált?

A VALORANT és CS:GO közösség egyik leginkább felkapott témája volt a héten, hogy milyen francia sztár érkezhet az Alliance VALORANT csapatához? Kiszivárgott információk szerint kennyS gyakorolt a csapattal, de hamar szóba jött NBK neve is, akit az OG tett kispadra nemrég.

Óriási hír lett volna, ha bármelyikük VALORANTra cseréli a CS:GO-t, ráadásul az Alliance is rájátszott a hypera. Folyamatosan az Envyus volt sztárjaira utalgattak és még az előzetesen közzétett képük alapján úgy tűnt, hogy NBK lesz az, akit leigazol a csapat.

Nyilván érdekük volt, hogy minél többet beszéljenek róluk, hogy minél többet szerepeljenek a hírekben, hiszen a VALORANT, mint e-sport még mindig gyerekcipőben jár és az Alliance sem az a csapat, amelyik a legnagyobb követőbázissal rendelkezik. Végül azonban nem kennySt és nem NBK-t igazolták le, hanem xms-t.

Tény, hogy legendás francia játékosról beszélünk, aki anno az Envyusban élte aranykorát, illetve az is tény, hogy az Alliance csak utalt az érkező játékosára, de fanok többsége így is hatalmasat csalódott. Ráadásul xms nem is fix ötödikként, csak próbaként érkezett a csapathoz. Adódik a kérdés, hogy etikus-e egy ilyen helyzetet kihasználnia az Alliance-nak, hamis reményeket kelteni és gyakorlatilag átverni a szurkolóit?

Az Alliance VALORANT csapatának felállása:

  • Enzo "Fearoth" Mestari
  • Niels "luckeRRR" Jasiek
  • Tautvydas "hype" Paldavicius
  • Thomas "kAdavra" Johner
  • Alexandre "xms" Forté (próbaidőn)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!