Hirdetés

Út a TippmixPro CS:GO Masters bajnoki címéig: Jön a zárt selejtező!

Szerintetek kik lesznek a továbbjutók?

Hirdetés

Rég volt már, hogy egymás közötti megmérettetésen láttuk a hazai CS krémjét, de most szerencsére itt a TMP! Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságának, a TippmixPro CS:GO Masters nyílt selejtezői már véget értek, több százan vágtak neki a kvalinak, hogy végül 8 ötös jusson tovább a következő szintre.

Hiszen a 4 millió forintos összdíjazás szeleteiért mindenki egyenlő esélyekkel indul, az egyes szinteket azonban meg kell ugrania azoknak, akik aztán a legjobbak között akarnak lenni. Az első szint volt a két nyílt selejtező, amikről itt és itt olvashattok bővebben.

A második pedig az a zárt selejtező, ami már holnap el is indul. Nyolc hazai csapat vág neki holnap kora délután a kvalinak, hogy aztán hétfő este kihirdethessük a két továbbjutót. A mezőnyben történtek apró változások az elmúlt napokban. A szabályokat betartva, két csapat nem tudta vállalni a további játékot, így a zárt selejtező elbúcsúzott az LvLUP és a ROBOTOk ötösétől. Helyükre olyan csapatok érkeztek, akik a nyílt kvalik alatt tőlük kaptak ki, így holnap szerverre léphet majd a Bullpeek és a GSW is.

Remek meccsek előtt állunk, melyeknek második felvonását már élőben követhetjük majd. Az esport1tv stábja hétfőn élőben jelentkezik a TMP zárt selejtezőjének mérkőzéseivel. Akkor már csak a legjobbak lesznek játékban, mi pedig együtt szurkolhatjuk majd ki a továbbjutást a két legerősebb ötösnek.

A TMP zárt selejtezőjének csapatai:

  • Salamander
  • EDEN Esport
  • FullKicsekk13
  • Bullpeek
  • TRYOUT
  • WACSANG
  • volgare
  • GSW

A tét tehát nem kevesebb, mint 4 millió forint, a TippmixPro CS:GO Masters élő közvetítése pedig hétfő délután, 17:30-tól kezdődik majd. STRICKEN, kolor, leskisson, Shane és LoyAL várnak majd ránk a mérkőzések alatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés