Kiszámíthatatlan mérkőzések mellett a hibátlan listavezető is képernyőre kerül vasárnap

Kiszámíthatatlan mérkőzések mellett a hibátlan listavezető is képernyőre kerül vasárnap

A K&H MNEB HPCL listavezetőjének most óriási esélye van még jobban meglépnie az őt üldözőktől, de többek között ehhez egy korábbi riválisát is le kell győznie.

Már csak egyetlen veretlen csapat maradt a K&H MNEB HPCL FIFA 21 tavaszi szezonjában, de a TrollFocinak a további előny kiépítése érdekében most is teljes erőbedobással kell futballoznia. Az ő mérkőzésük az este utolsó közvetített összecsapása lesz, és egy korábbi nagy nemezis ellen kell majd bizonyítaniuk, ami papíron nem is lenne számukra nehéz, hiszen 2020 január 5-én kaptak ki tőlük utoljára. Azóta öt találkozón is pályára léptek már ellenük, és a 3 győzelem mellett 2 döntetlen született. Ha pedig a mostani helyezéseikből indulunk ki, akkor a TrollFoci hibátlan 12 pontos mérlege is mellettük szól, a Honvéd ugyanis eddig szenved a bajnokságban, hiszen mindössze csak 4 pontot szereztek a 4 meccsből, pedig eddig minden évben sikerül dobogóra állniuk, amióta beléptek a HPCL-be. Előtte azonban még meg kell mérkőzniük a szintén nem a legjobb idényét produkáló Veszprémmel, a 7. (mióta K&H MNEB HPCL-nek hívják a szériát az első szezont nyerték meg) szezon bajnoka csak egy ponttal tudott többet gyűjteni a piros-feketéknél, és bár az elmúlt két összecsapásuk is gól nélküli döntetlent hozott, arra azért lehet számítani, hogy a gólzápor sem kizárt ezen a találkozón.

Emellett a Vasas a ZTE együttesével mérkőzik, és a hazaiaknak úgy kellenek a pontok, mint egy falat kenyér, eddig ugyanis ők az egyetlen, akik még pontot sem szereztek az idei kiírásban. A nagyobb gondot viszont azt jelenti, hogy a támadósorban problémáik lehetnek, hiszen az eddigi négy mérkőzésen csak egyetlen találatot szereztek, és eddig a két fél által lejátszott négy párharcból csak egyetlen alkalommal tudtak egy döntetlen révén pontot rabolni. A zalaegerszegiek pedig egy győzelem esetén tovább erősíthetnék a középcsapatok között a pozíciójukat, sőt az estét dupla sikerrel zárva még az élmezőnyre is igényt tarthatnának. A DVSC eközben szintén egy felemás rajtot produkált, hiszen az egyik feljutó újoncot épp csak le tudták győzni, illete a Puskás is vereséget mért rájuk. Ennek ellenére nem fogják feladni, és a PEAC ellen biztosan 110%-ot adnak majd ki magukból, de sétagaloppra itt sem számíthatnak. A PTE együttese ugyanis az első játéknap mindkétszer kikapott, de aztán összeszedték magukat, és már a Veszprémtől is pontot csentek, így most sem feltartott kezekkel akarnak majd kifutni a virtuális gyepre, ezáltal ez egy érdekes nyitánya lesz a harmadik játéknapnak, de egyik mérkőzésről sem érdemes lemaradni.

Az április 11-i meccsnap pontos menetrendje a közvetítésben:

20:00 DVSC vs PEAC

20:30 Vasas vs ZTE

21:00 Honvéd vs Veszprém

21:30 TrollFoci vs Honvéd

A mérkőzéseket egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!