Hamarosan megérkezhet az 1.12.1-es frissítés a WoT-ba

Hamarosan megérkezhet az 1.12.1-es frissítés a WoT-ba

A World of Tanks új frissítésének utolsó finomhangolása zajlik jelenleg a nyílt teszten.

A World of Tanks 1.12.1-es frissítése kétségtelenül nem a játék történetének legnagyobb vagy épp legfontosabb frissítése lesz, mégis fontosnak tartjuk, hogy megemlítsük azokat a részleteket, amiket az új patchben bevezetnek a fejlesztők. A változtatások többségéről egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, de időközben a tesztre a frissítés utolsó finomhangolásai is megérkeztek, így több, mint esélyes, hogy jövőhét szerdán, de legkésőbb április 21-én megérkezik az éles frissítés az EU szerverre.

Az utolsó iterációban olyan finomhangolásokra került sor, mint a menü megfelelő megjelenítése videónézés közben, a helyes szöveg megjelenítése az Improved Battle Pass és az ehhez tartozó napi arany esetében, valamint néhány technikai hibát javítottak a 3D stílus előnézet ablakban. Nem a legfontosabb módosítások ezek, de azt jelzik, hogy az új patch lassan kész a debütálásra.

Neked mi a véleményed az 1.12.1-es frissítésről?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.