Zárkózik a címvédő, de egyelőre megállíthatatlan a TrollFoci a K&H MNEB HPCL-en

Zárkózik a címvédő, de egyelőre megállíthatatlan a TrollFoci a K&H MNEB HPCL-en

Felzárkózott a listavezetőre az MTK is, miután nagyarányú kettős győzelemmel tudta le a K&H MNEB HPCL harmadik játéknapját.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a TrollFocit senki nem bírja megállítani, és bár eddig csa kisebb csapatokat intéztek el, a hétvégén már rangadót is nyertek a Honvéd ellen. Egyetlen gól döntött igaz, de Humenszky és Bencs kényszerítője parádésra sikeredett minek a végén nem csak a gólt ünnepelhették, hanem a 3 pontot is. Pedig előtte már sikerült legyőzniük a Vasas együttesét is, akik továbbra is szenvednek, hiszen a ZTE ellen is 1:0-ára kaptak ki, és bár szorossá tették a listavezető elleni párharcot, meglepni nem tudták őket. Hiába sikerült a hajrában egyenlíteniük és tűnt úgy, hogy pontot csen a Vasas a vendégétől, a 92. percben egy vitatható büntető révén mégis elbukták a mérkőzést. A zalaegerszegiek eközben nagyot meccseltek a Puskással, hiszen sikerült egy nagyon fontos döntetlent elérniük riválisuk ellen, így pontegyenlőség alakult ki közöttük.

Ez úgy jöhetett létre, hogy a Puskás hiába vezetett már 2:0-ára is a Genesis Gaming ellen, az 57. és a 75. percben is mattolták őket, így innen is csak 1 ponttal távoztak. Miközben a Genesis egy másik nagy csapat orra alá borsot tört, hiszen a DVSC-hez látogatva remekül futballoztak. Sőt sikerült is meglepniük ellenfelüket, a 6. percben egy bal oldalról érkező pompás keresztlabdát vett át kifogástalanul Tóth Máté, majd egyet tolva a labdát bebombázta az ötös sarkáról a hosszúba. És szinte majdnem meg is tudták tartani az eredményüket, de a 91. percben egy ellentámadás végén Mónus maradt üresen egy csúsztatást követően a ötös vonalán és a hálóba tessékelte a labdát. A DVSC a másik mérkőzésén viszont egyenesen brillírozott, hiszen ötöt vágott - Mónus és Igriczi is duplázott - a PTE-nek, akiknek csak egy szépítés jött össze. A Honvéd pedig a másik nagy rangadóján sem tudta megszakítani a rangadókra jellemző peches sorozatát, a Veszprém ugyanis talált egy gólt és legyőzte a piros feketéket, bár nagyon kiegyenlített volt a mezőnyben a harc, viszont ez nem ért pontot. A Veszprém viszont feljavult ezt a meccset követően, hiszen könnyedén győzték le 2 góllal a Grosics Alapítvány futballistáit, miközben az MTK-nak összejött az eddigi legnagyobb arányú siker ebben a szezonban, 5:0-ával távoztak a LvL Up otthonából.

Íme a K&H MNEB HPCL tavaszi szezonjának 3. játéknapjáról az összes eredmény:

  • PTE Peac 1:5 DVSC
  • Vasas 0:1 ZTE
  • ZTE 1:1 Puskás
  • PTE Peac 0:1 LvL Up Esport
  • Veszprém 1:0 Honvéd
  • Vasas 1:2 TrollFoci-Hálószaggató
  • MTK 2:0 Grosics Alapítvány
  • Genesis Gaming 1:1 DVSC
  • Veszprém 3:1 Grosics Alapítvány
  • Puskás 2:2 Genesis
  • LvL Up Esport 0:5 MTK
  • Honvéd 0:1 TrollFoci-Hálószaggató

A tabella állása

A bajnoksággal kapcsolatos további információkért látogassátok meg a HPCL hivatalos weboldalát. A negyedik játéknapot április 18-án rendezik este 8 órától.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!