Végre bemutatkozott flusha és suNny új csapata!

Végre bemutatkozott flusha és suNny új csapata!

Érdekes felállás, lehet, hogy a jövő nagy meglepetése lesz ez a csapat.

"SuNny és flusha új csapata." Hetek óta így hivatkozunk a projektre, hiszen ők ketten voltak azok, akik közösen akartak valami újat építeni. Sok akadály állt az útjukban, egy időben úgy tűnt, hogy teljesen meg is halt az ötlet, de végül csak összejött.

Hosszú hetek után végre be tudták jelenteni az új felállásukat, ami talán hagy némi kívánnivalót maga után, illetve még azt sem tudjuk, hogy milyen szervezetet képviselnek majd. Ahogy azt sejtettük a legutóbbi Twitteres sztori óta, flusha és suNny mellé becsatlakozott a szintén ex-ENCE sergej, EspiranTo, aki korábban a CR4ZY majd a c0ntact játékosa volt és a török Calyx, aki legutóbb az Envyben játszott.

A szurkolók szemét leginkább utóbbi játékos bántja, aki bár 2017-ben és 2018-ban a Space Soldiers színeiben meg tudta mutatni magát, azóta szinte semmi. Az Envy is egy rettentően rossz csapat volt, nem véletlenül halt meg a teljes projekt. De ne írjunk le senkit, új csapatban, új közegben, lehet, hogy egy új Calyxot látunk majd és még nem is fix tagja az ötösnek, próbaidőn van.
Egyelőre azonban még csak az ötös állt össze, azt nem tudjuk, hogy milyen néven játszanak majd. Flusha szerint már megvan a szervezet, akit képviselni fognak, de az ő oldalukról vannak még hiányosságok, így az org bejelentésére még várnunk kell pár napot.

Az új csapat felállása:

  • Miikka "suNny" Kemppi
  • Robin "flusha" Rönnquist
  • Jere "sergej" Salo
  • Rokas "EspiranTo" Milasauskas
  • Buğra "Calyx" Arkın (próbaidős)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!