Folytatódik a BLAST Premier tavaszi szezonja, ráadásul magyar játékosnak is szurkolhatunk a mezőnyben!

Folytatódik a BLAST Premier tavaszi szezonja, ráadásul magyar játékosnak is szurkolhatunk a mezőnyben!

BLAST maratonnal várunk mindenkit egész héten.

A tavaszi BLAST Premier döntőbe hat csapat már sikeresen belőtte magát, de kiadó még további kettő hely. Erre azonban összesen 16-an pályáznak most, kezdve az Astralistól, át az OG-n egészen a NASR csapatáig, ahol gejmzillának is szurkolhatunk majd.

A Showdown csapatai mind pénzdíjazást kapnak majd, de nyilván a cél mindenki szeme előtt a továbbjutás. 16 közül a legjobb 2 között végezni nem lesz egyszerű mutatvány, főleg, hogy nagyon erős a mezőny. Elég ha csak az ESL Pro League múltheti döntőseire, a Heroicra és a Gambitre gondolunk.

Sokan valószínűleg oda is adják nekik a továbbjutást már most, de vannak azért csapatok, akik okozhatnak még meglepetést. Ilyen például a felfrissült OG, a Spirit, a Liquid, a G2, de akár az alsóbb szintek ötösei is. Hiszen a Showdownra selejtezőkből is be lehetett jutni, így látjuk majd játszani például a sAw, az Endpoint és a NASR játékosait is. Utóbbi különösen fontos számunkra, magyaroknak, hiszen a NASR-ban játszik gejmzilla is. Első ellenfelük a Gambit lesz, szerda délután.

Az Esport1 stábja természetesen élőben közvetíti majd a BLAST Premier Spring Showdown meccseit is. A nyitómeccsre már nem is kell sokat várni, pár perc és kezdődik az Astralis vs OG mérkőzés az esport1tv-n SPRAY és LoyAL társaságában.

A BLAST Premier Spring Showdown mai menetrendje és ágrajza:

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!