K&H MN3B: Egymásnak feszült a Team Plague és a KmK Esports

A K&H MN3B két esélyese egy magyar kupa döntőjében megmérkőzött egymással.

Kevesebb mint két hét van hátra a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends alapszakaszának indulásáig. A csapatok testben és lélekben készülhetnek az összecsapásokra, amelyeknek hatalmas tétje lesz minden meccsnapon. A Bo1-ek győztesei értékes nyereményekkel gazadagodnak amellett, hogy gyarapíthatják a pontjaik számát. Az előző két évad győztese, valamint a kvalifikációk legerősebb együttese megmérkőzött egymással egy hétvégi magyar kupa döntőjében, ami megalapozhatja a következő hónapok rivalizálását.

Team Plague vs KmK Esports

Három szerepben történt változás a Team Plague csapatában a tavalyi szezonhoz képest. Coatpustmain és Paresz maradt a csapatban, Sk1nzor, mihaibaros és geller helyére érkezett Meight, Kisze és Vioreleeee. A legnagyobb kihívójuknak is tekinthető KmK Esports a Wonder Stag Esports/WiLD Multigaming alapköveire épül. A felső ösvényen Xeanny, a jungle-ben Frenzy, miden Sk1nzor, az alsó ösvényen Matebuff és hextasy párosa próbálja megszerezni a harmadik évad bajnoki címét. A tíz játékosból hatan már játszottak MNEB döntőt, úgy ismerik egymás stílusát, mint a tenyerüket.

A Bo3-as küzdelemben 2-0-ra diadalmaskodott a Team Plague, de messze nem volt ennyire sima a párharc. Sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, azonban a végjátékban Románia Tankja egyszerűen túl nagy falat volt a KmK-soknak. Coat Sionja mindkét mérkőzésen szinte elpusztíthatatlan volt, ami megpecsételte Matebuffék sorsát. Ki kell emelni, hogy a 3-4. helyen az Illés Akadémia Spirit zárt, akik szintén a K&H MN3B mezőnyét erősítik. Messzemenő következtetéseket nem szabad levonni egyetlen torna alapján, de a Team Plague egyelőre jó úton halad a triplázás felé.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!