Gejmzilláék a BLAST Premier után a FLASHPOINT RMR versenyét célozták meg

Gejmzilláék a BLAST Premier után a FLASHPOINT RMR versenyét célozták meg

Az idei első európai RMR versenyért küzdenek gemjzilláék.

Tegnap élőben követtük a Törökországban bootcampelő gejmzillát és a NASR csapatát a Gambit ellen. A tavaszi BLAST Premier szezon Showdown állomásán játszott egymás ellen a két ötös és bár voltak szép NASR körök, a szintkülönbség hamar megmutatkozott és a Gambit behúzta a meccset.

Ennyinél azonban nem állnak meg gejmzilláék, a BLAST után jött a következő verseny, méghozzá a FLASHPOINT 3 nyílt selejtezője. A napokban számolhattunk be nektek arról, hogy félig-meddig kimászva a szakadékból jön a FLASHPOINT következő szezonja, ami szakít az eddigi formulával és immár a PGL Major első európai RMR versenye lesz.

Ennek az első selejtezője zajlik a napokban, ahol a NASR is elindult. Több száz csapat közül már az sem egyszerű feladat, hogy valaki a top 16 közé jusson, gejmzilláék viszont már a legjobb 8 között vannak. A top 16 között a lengyel StylDunow csapatát verték 16-13-ra. A lengyelek között ott volt a Major győztes ex-VP sztár, byali is. Következő ellenfelük már a SKADE lesz, ráadásul az a meccs már Bo3-as lesz.

Kora este, 18 órától lépnek szerverre gejmzilláék, a cél pedig az, hogy a legjobb kettő közé jussanak. Akkor már biztos résztvevői a zárt selejtezőnek, amit április utolsó napjaiban tartanak majd. Bízzunk benne, hogy gejmzilláék belövik magukat a zárt selejtezőbe is megmutathatják majd mire képesek.

A NASR teljes felállása:

  • Abd-Alrahman "REAL1ZE" Arabiat
  • Mohammad "BOROS" Malhas
  • Arbnor "Dementor" Pacolli
  • Bebu "bibu" Aadil
  • Atif "gejmzilla" Mustafa
  • Aws Bani "CHAOS" Baker (edző)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!