LoL: Tyler1 szerint komoly problémák vannak a dzsungellel

A világ legnépszerűbb streamere éles kritikát fogalmazott meg a dzsungel állapotával kapcsolatban.

A 11.8-as frissítésben több változást eszközölt a Riot Games, ami kifejezetten a dzsungeles meta felpezsdítésére szolgál. Ha már ti is unjátok az Udyr-Hecarim duót, akkor érdemes lehet kipróbálni más karaktereket ebben a szerepkörben. Nem mindenki elégedett azonban a Riot hozzáállásával. Tyler1, a világ legnépszerűbb LoL streamere elmondta, hogy szerinte mi a legnagyobb gond a jungle-lel jelenleg.

Tyler1 és a jungle

Sokan imádják Tyler1 stílusát, mások nem képesek két percnél tovább nézni a közvetítéseit. Ami azonban elvitathatatlan az amerikai sráctól, hogy ért a League of Legendshez. Sikerült neki elérni a Challenger rangot ADC-ként, toposként és junglerként, ami mindenképp egy olyan teljesítmény, amire bármelyik profi büszke lehet. A játéktudása tehát megvan Tyler1-nak, aki az alábbiakat mondta el streamjében a dzsungel állapotáról.

"Az elsődleges probléma a dzsungellel, hogy nincs benne rizikófaktor, mivel nem szenvedsz el sebzést a táboroknál. Így amikor mész gankelni (ahol egyébként mindig halálfélelmed kéne, hogy legyen), nem történik semmi. A hetedik percig egyáltalán nem kell hazatérned a kezdőre."

A gyors takarítás, a farmolás előtérbe helyezése és az életerő magasan tartása jelenleg abszolút prioritást élvez. Ennek köszönhetően válhatott a meta legjobb karakterévé Hecarim és Udyr, akik folyamatosan kapják a nerfekek, de mindhiába. A két hős óriási népszerűségnek örvend a tiltási és választási fázisban mind a Solo/Duo Queue meccseken, mind a profi metában.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik az erősebb dzsungeles: Hecarim vagy Udyr?