Meseszerű, de tarik el is hagyta az Evil Geniuses csapatát, meg nem is

Meseszerű, de tarik el is hagyta az Evil Geniuses csapatát, meg nem is

Kellett már a frissesség a csapatba, de nem biztos, hogy ehhez MICHU a legjobb választás.

Azok után, hogy tarik finom szólva is kiégett a sápítozó "rajongók" miatt, pár nappal később már arról lehetett hallani, hogy a Major győztes játékos már fél lábbal kilóg a csapatból. Nem kellett sokat várni rá, megjött az EG hivatalos bejelentése is!

Tarik "tarik" Celik valóban kikerült a csapatból, de közben mégsem. A kezdő ötösnek már nem tagja, az EG következő versenyén már biztosan nem fog játszani tarik, ugyanakkor egyelőre még az Evil Geniuses család tagja. A közeljövőben a streamelésre és más tartalomgyártásra koncentrál majd tarik, úgy a saját, ahogy az EG csatornáján is.
Egyúttal azt is bejelentették, hogy ahogy arra számítani lehetett, az a MICHU kapta meg tarik helyét, akinek az OG-hoz is volt esélye bekerülni, de ott végül flameZt választották Alesikbék. Egyelőre sokak szemében kérdéses MICHU létjogosultsága. A 2019-es V4 Future Sports Festivalon még a VP színeiben játszott, akkoriban úgy tűnt, hogy felívelő pályára került a karrierje, utána viszont a VP szétesett, MICHU pedig az Envybe került, ahol szinte szóra sem érdemes eredményeket értek csak el.

snatchie, Snax és MICHU a V4FSF színpadán

Több, mint egy évet vesztegetett el MICHU az Envy színeiben, most viszont új esélyt kapott. Ha valahol, hát az EG-nél megmutathatja, hogy mire is képes valójában. A csapat következő versenye a jövőhéten induló FunSpark ULTI 2020 európai döntője lesz.

Az EG jelenlegi felállása:

  • Vincent "Brehze" Cayonte
  • Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
  • Peter "stanislaw" Jarguz
  • Owen "oBo" Schlatter
  • Michał "MICHU" Müller
  • Wilton "zews" Prado (edző)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!