Gaming: Megérkezett az első trailer az F1 2021-hez

Gaming: Megérkezett az első trailer az F1 2021-hez

A "száguldó cirkusz" hivatalos videójátékának első kedvcsináló trailere megérkezett.

A következő napokban az autósport leggyorsabb pilótái Olaszországban ütköznek meg egymással, az imolai ringen. Az EA Sports és a Codemasters most érezte tökéletesnek az alkalmat ahhoz, hogy publikálják az első videójukat az F1 2021-ről, a hivatalos Formula-1-es videójátékról.

Ez tényleg csak egy kedvcsinálónak tekinthető bejelentő trailer, a játékmenetről semmit nem lehet megtudni. Óriási megoldásokra, hatalmas változtatásokra az elmúlt évekhez képest azért nem kell számítanotok. A fejlesztést az a Codemasters kapta meg, akik már az F1 2009 óta elhozzák évről évre a sorozat legújabb darabjait. Tapasztaltuk megkérdőjelezhetetlen, ahogy az is, hogy e-sport játékként és casual szórakozásként egyaránt megállja majd a helyét az idei folytatás.

A hivatalos megjelenési dátum 2021. július 16., amikor PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en először felbőghetnek a virtuális motorok. Mivel az EA Games felelős a kiadásért, ezért az EA Play keretében előfizetéses formában lehet majd kipróbálni az F1 2021-et. A sztori mód lehet az egyik érv a vásárlás mellett, a Breaking Pointban a Formula 2-ből kell felküzdenetek magatokat a Formula 1-be. További jó hír, amit már megerősítettek a fejlesztők, hogy visszatér a My Team mód, mivel hatalmas népszerűségre tett szert az F1 2020-ban.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te követed az élő Formula-1 futamokat?