Akciófigyelő: Ezen a  hétvégén is sok ingyenes játék közül választhatunk!

Akciófigyelő: Ezen a hétvégén is sok ingyenes játék közül választhatunk!

Sajnos a Nintendo tulajok most kimaradtak a jóból.

Bár itt van a régvárt napsütéses tavaszi időjárás, egy kis hétvégi játék sosem árt, főleg akkor, ha ingyenes játékokkal játszhatunk. Szerencsére ezen a hétvégén is van miből választanunk, PC-n, Xboxon és PS-en is több remek akció vár ránk.

PC-n nincs nagy meglepetés, az Epic Store ingyenes játékai várnak ránk. Azokból viszont most van rögtön három is, ráadásul három egyedi és érdekes darab. Ha még nem tettétek meg, mindenképpen ismerkedjetek meg az Epic aktuális ajánlatával és ha tetszenek a játékok, akkor a hétvégén már pöröghet is mind a három.

A PS tulajoknak most be kell érniük egyetlen játékkal, az viszont van olyan tartalmas, hogy hetekig, hónapokig, évekig is leköti az embert. Most hétvégén ugyanis nyílt bétába lépett a Final Fantasy XIV Online PS5-ös kiadása, amelynek során kipróbálhatjuk, hogy milyen is a játék az újgenerációs Sony konzolon.

Xboxon most nagyobb a választék. Megjöttek az április Games with Gold játékok maradékai, így egészen tisztességes mennyiségű ingyen játék vár most ránk. A Vikings: Wolves of Midgard minden ARPG rajongónak kötelező darab, de pénzköltés nélkül játszhatunk a kamion versenyeket bemutató FIA European Truck Racing Championshippel, a Contra játékok világát bővítő Hard Coprs: Uprisinggal és a pixel art grafikájú stratégiával, a Kingdom Two Crownsal is.

Az ajánlatok persze egyik platformon sem tartanak örökké, így érdemes sietni, ha kipróbálnátok valamelyik címet. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!