Akciófigyelő: Egy vérfagyasztó túlélőhorrort ad ingyen jövő héten az Epic Games

Akciófigyelő: Egy vérfagyasztó túlélőhorrort ad ingyen jövő héten az Epic Games

Kötelező lesz minden Alien rajongónak meglátogatni jövő héten az Epic Games Store oldalát.

Hiába produkál hatalmas veszteséget az Epic Games, az ingyenes játékokra nem lehet panasza egyetlen gamernek sem. Még néhány napon keresztül három programért nem kell fizetnetek a Store-ban, jövő héten újabb kettő cím érkezik, amit behúzhattok teljesen ingyen. Limitált ideig nem kell fizetnetek hamarosan az Alien: Isolationért és a Hand of Fate 2-ért.

Alien: Isolation

Amanda Ripley édesanyját kutatva indul el a Sevastopol űrállomásra, hátha a kutatás megoldással szolgálhat Ellen Ripley titokzatos eltűnésére. A rejtélyek felgöngyölítése nem egyszerű feladat, ugyanis a hatalmas szerkezet labirintusában nem Amanda az egyetlen lélegző lény. 

Hand of Fate 2

A Hand of Fate 2 merőben más játékmenettel rendelkezik, mint az Alien: Isolation, de pont ezért kell mindkét játékra lecsapni. Egy virtuális társasjátékban veszhettek el, amelyben az új kártyák új kalandokat jelentenek. A valós idejő harcokban nem kegyelmeznek az ellenfelek, ezért mindent bele kell adnodok, ha nem akartok idejekorán elvérezni a kihívások között.

Az ingyenes Alien: Isolation és Hand of Fate 2 játékokat április 22-én, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc: Alien vagy Predator?