Két rangadót is rendeznek a K&H MNEB HPCL 4. játéknapján

Két rangadót is rendeznek a K&H MNEB HPCL 4. játéknapján

Mindkét mérkőzés három esélyes, de a nagy kérdés az, hogy ki állítja meg az egyetlen hibátlan együttest?

Tetemes előnyre tudott szert tenni a TrollFoci-Hálószaggató együttese, miután eddig egészen elképesztő hibátlan teljesítményt nyújtottak. Ilyenkor az üldözők mindig abban reménykednek, hogy minél hamarabb pontokat hullajtson a listavezető, és ez most sincs másként. Ráadásul a Veszprém ellen egy elég nehéz összecsapása lesz az éllovasnak. A veszprémieknek pedig nagyon fontos diadal lenne, nem csak azért mert ők állítanák meg a TrollFoci nagy sorozatát, de a felzárkózás szempontjából is. Érdekes lehet ez a szituáció ebből a szempontból, mert a Genesis, DVSC, Veszprém is 11 ponttal rendelkezik, ráadásul a Puskás és a ZTE is 10-et gyűjtött eddig, tehát az első helyezett 18 pontjához képest már most szembetűnő a lemaradásuk. Ha pedig egyik csapatnak sem sikerül szilárd eredményeket hoznia az este folyamán, és a TrollFoci folytatja lehengerlő játékát, akkor már most nagy szakadék alakulhat ki köztük. Egyedül a címvédő MTK van egy picit jobb helyzetben, ők eddig ugyanis 13 pontnál járnak. Nekik lesz egy papíron kötelező párharcuk, valamint a Veszprém ellen lépnek ők is pályára. Egyre inkább ott tart a K&H MNEB 4. szezonja, hogy ezeket a rangadókat muszáj megnyernie egy csapatnak, ha oda akar érni a végső küzdelembe, még akkor, ha jócskán van még a szezonból.

Emellett lesz még a középmezőnyben egy komolyabb mérkőzés a Puskás és a LvL Up között a közvetítve, és bár az erőviszonyokat tekintve előbbinek jóval nagyobb esélye van nyerni, de a nagyobb csapatok ellen mindig fel tudta eddig magát szívni a LvL Up gárdája. Miközben a már említett Vasasnak nem lesz egyszerű dolga, pontot szerezni az előző kiírás bajnoka ellen óriási fegyvertény lenne, ráadásul a másik találkozójuk a Honvéd ellen sem lesz egyszerűbb. A DVSC eközben biztosan arra készül, hogy legyőzze a kék-fehéreket, de talán a teljesítményük nagyban függ majd, hogy előtte mit játszottak a ZTE-vel. Egy szó mint száz, nagyon nehéz megmondani, hogy mire lehet számítani, mert bár az első hely eddig tuti biztosnak tűnik, az üldöző boly talán még sosem volt ennél keszekuszább, ezért az alábbi 4 meccs is izgalmas lesz.

Az április 18-i meccsnap pontos menetrendje a közvetítésben:

20:00 Veszprém vs TrollFoci

20:30 LvL Up vs Puskás

21:00 MTK vs Vasas

21:30 MTK vs DVSC

A mérkőzéseket egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!