K&H MN3B R6: Startol az új szezon, de ki állítja meg a tavalyi döntős triót?

K&H MN3B R6: Startol az új szezon, de ki állítja meg a tavalyi döntős triót?

Ismét útjára indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság, és hazánk legjobb operátorait felvonultató együttesei egyetlen célért küzdenek, le akarják győzni a többieket.

Április 23-án kezdetét veszi a küzdelem, és ez azt jelenti, hogy a következő hetekben minden hétvégén látni lehet majd az ország legjobb alakulatait. Az alapszakaszban a csapatok pontokat gyűjthetnek, győzelem esetén 3, míg döntetlen esetén 1 pont jár. A csoportkör végén kialakul majd, hogy a ranglista alapján melyik 4 együttes folytathatja a rájátszásban a menetelést, de addig bizony még hosszú az út, és most mindenki számára az első lépés megtétele lesz a legfontosabb. 8 csapat a rajtvonalnál, és mindenki másként készült fel a megmérettetésre, a cél azonban közös, elhódítani a K&H MN3B harmadik szezonjának virtuális trófeáját és bebizonyítani, hogy ki a legjobb Magyarországon.

Az első fordulót most pénteken rendezik meg, és az alábbi párosításokkal találkozhattok:

Április 23. péntek

19:00 Illés Akadémia Spirit vs Team Plague

Sosem könnyű nyitómérkőzést játszani, de itt most két tapasztalt és belevaló együttes mérkőzik meg egymással, és a nagyobb múlttal rendelkező felek közül nehéz eldönteni ki is lehet a végén a győztes. A Team Plague mindkét eddigi szezonban fel tudta magát szívni és a legjobbak közé verekedte be magát, és bár most teljesen más kerettel vágnak neki az bajnokságnak, mégis azt lehet mondani, most is ott lehetnek az éllovasok között. Az Illés Akadémia Spirit ugyanakkor egy nagyszerű fejlődésen ment keresztül, és a lelkes, ügyes játékosokból, egy kiforrott, tehetséges ötös vált, akik bármelyik csapatot képesek lehetnek megszorongatni. Egyik csapat sikere sem lenne meglepő, de a felek erőviszonyát egy döntetlen is megpecsételheti.

20:00 KmK Esports vs WiLD MultiGaming

Ki ne voksolna azonnal az ország egyik legrégebbi e-sport szervezetére, a WiLD-ra. Mindkét eddigi szezonjukban óriási fölénnyel diadalmaskodtak a nyitómeccsükön, és alighanem most is arra törekednek, hogy megmutassák idén is számolni kell velük. Ráadásul az előző kiírásban ez az ötös ezüst érmet szerzett, így a sikeréhség is erősebb, mint valaha, ezért a TR1FT által vezetett csapat nem akarja a véletlenre bízni a mostani 3 pont sorsát és a magabiztos alapszakasz szereplést. A KmK viszont biztosan nem feltartott kézzel érkezik erre a meccsre, Soma megjárta a vadakat, így tudja milyen módszerrel lehetne legyőzni az egyik legnagyobb esélyest, és ebben olyan remek játékosok segítik majd, mint KingSlayer vagy Corvin. A WiLD valószínűleg megnyeri ettől függetlenül a meccset, de a nyitányon bármilyen meglepetés előfordulhat.

21:00 WNP Esport Club vs Nice Gaming

Az egyik legelszántabb fiatal, MarkiJesus irányításával a WNP simán jó lehet 1 pontra, de akár a siker is összejöhet számukra. Nehéz megmondani mennyire állt össze az ő ötösük, de mivel róluk lehet talán a legkevesebbet tudni, ezt az előnyt a saját javukra fordíthatják és meglephetik a Nice Gaminget vagy az egész mezőnyt is. Ugyanakkor a másik oldalon egy tapasztalt brigád áll, és ha csak azt vesszük, hogy vDestroyz a Challenger League-et is megjárta, akkor már borítékolhatnánk is a 3 pontot a kedves együttesnek, de ilyen könnyen azért ez nem megy ebben a bajnokságban.

22:00 High Coast Esport vs Genesis Gaming

Talán nem túlzás azt állítani, a High Coastban jöttek össze a legnagyobb nevek, hiszen az előző évad aranyérmeseiből hárman is itt folytatták a pályafutásukat. A w1oza, H3dsut, DogeFather trió már önmagában ijesztő lehet bárki számára, és ezt be is mutatták a selejtezők során. Gyakorlatilag gond nélkül kvalifikálták magukat a harmadik szezonra, és ezt a sorozatot valószínűleg most is folytatnák. A WiLD korábbi edzőjével erősítő GG viszont biztosan nem akarja könnyen adni magát, Ronon és sLain neve garancia arra, hogy a lehető legjobban felkészültek erre az összecsapásra, és akár a legkésőbbi kezdési időpont is mellettük szólhat, mert ilyenkor már a koncentráció is nehezebb. Mindezek ellenére is, a HCE győzelmén kívül minden más meglepetés lenne.

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!