Akciófigyelő: 100 dollárnyi ingyenes tartalom vár rátok hamarosan az Epic Gamesen

Az Epic Games Store egy nagyon különös akcióval készül a jövő hétre.

Szakít az eddigi hagyományokkal az Epic Games, ugyanis egy már ingyenesen elérhető játékhoz adnak majd extra tartalmakat a jövő héten. Ameddig ez bekövetkezik mindenképpen húzzátok be az Alien: Isolationt és a Hand of Fate 2-t nulla forintért, sőt a Steamen is ingyenes egy remek partyjáték egészen április 26-án 19:00-ig.

Idle Champions of the Forgotten Realms

Egy hatalmas kalandban egyesíti az Idle Champions of the Forgotten Realms a Dungeon & Dragons történeteinek legfontosabb szereplőit és eseményeit. A Codaname Entertainment fejlesztésében készült 2020-ban megjelent játék hasonlít azokra a mobilos programokra, amelyben akkor is történik előrehaladás, ha épp nem ültök ott a képernyő előtt. A kattingatás során hatalmas csatákat vívhattok meg, amikből extra aranyra tehettek szert, így még erősebb ruhákba öltöztethetitetiek a karaktereiteket. Ez a körforgás viszi előre a játékot, amelyben a Baldur's Gate, Tomb of Annihilation és Curse of Strahd ikonikus kalanjdai elevenednek fel. Az Epic Games ehhez a játékhoz ad 100 dollárnyi extra tartalmat (hősök, kártyák és ládák minden mennyiségben) a jövő héten.

Az ingyenes Idle Champions of the Forgotten Realms extrákat április 29-én, délután 5 órától adhatjátok hozzá az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!