A címvédővel mérkőzik az aktuális éllovas, fokozódik a hajsza a K&H MNEB HPCL-en

A címvédővel mérkőzik az aktuális éllovas, fokozódik a hajsza a K&H MNEB HPCL-en

Immáron nincs hibátlan együttes a bajnokságban, de a TrollFoci továbbra is nagyobb előnnyel vezeti a tabellát, viszont sűrűsödik mögöttük az üldöző boly.

Lassan a féltávhoz érkezik a K&H MNEB HPCL negyedik szezonja, így a Honvédnak ez most egy amolyan most vagy soha lehetőség. Már csak azért is, mert papíron nem játszik erős ellenfelekkel, előbb a Grosics Alapítvány ifjúihoz látogat virtuálisan, akik a 10. helyen állnak, majd a Genesis Gaming következik. Ha legalább ezen a két meccsen nem szereznek 4 pontot, akkor alighanem idén először letehetnek a top hármas zárásról. A Grosicsnak pedig ez egy ideális lehetőség a kiesőzónából való menekülésre, hiszen egy kevésbé acélos csapatot fogadnak, akiket a bizonyítási kényszer még inkább maga alá temethet, így fontos 3 pontra is pályázhatnak.

A Puskás Akadémia és a Veszprém rangadója egyrészt kapóra jön az első két helyezettnek, hiszen egy döntetlen vagy az előbbi veresége azt jelentené, hogy leszakadhatnak tőlük, másfelől a Veszprémnek szintén fontos siker lenne a kapaszkodást illetően. A Puskás viszont most jóval esélyesebbnek tűnik, hiszen utóbbi 5 meccséből hármat megnyert 2 döntetlen mellett, miközben a veszprémiek a LvL Uptól és a listavezetőtől is kikaptak. Eközben a ZTE egy komoly középcsapattá érett, hiszen a legnagyobb ellen is képes volt felvenni a kesztyűt (iksz a Puskás, míg siker az MTK ellen), így meglepő lenne, ha a PTE ellen nem ők hoznák el a három pontot. Ugyanakkor a Peac is képes a remek játékra, náluk a gyors összeomlás és a kapu előtti bizonytalanság miatt nehéz lesz rendezni a sorokat fejben.

A nap rangadója pedig egyértelműen a címvédő MTK és a jelenlegi első helyezett TrollFoci együttese között zajlik majd. A kék-fehérek egyelőre nincsenek bomba formában, és kicsit az egy évvel ezelőtti tavaszi formájukat idézik, amikor is bárkit le tudtak győzni, és bárki ellen képesek voltak botlani. Ez a meccs vizválasztó lehet a számukra, ugyanis ha a címvédés a cél, akkor itt mindenképpen nyerniük kell. A TrollFoci eközben hatalmas önbizalomra tett szert, és bemutatták, hogy képesek a legmagasabb szinten játszani, koncentrálni és teljesíteni. Legutóbb a Grosics ellen már buktak pontokat, de az eddigi összes rangadójukat megnyerték, és ez az elszántság most is több, mint valószínű, hogy jellemző lesz rájuk. Kevés gól esik majd ezen a meccsen, sőt akár egy is dönthet az idény egyik legfontosabb 3 pontjáról.

Az április 25-i meccsnap pontos menetrendje a közvetítésben:

20:00 Grosics Alapítvány vs HELL Honvéd

20:30 Puskás Akadémia eSport vs Veszprém Futsal eSport

21:00 ZTE FC eSport vs PTE PEAC

21:30 MTK Budapest eSport vs TrollFoci-Hálószaggató eSport

A mérkőzéseket egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!