Két nagymúltú hazai e-sport csapat rangadóját is megrendezik a héten R6-ban

Két nagymúltú hazai e-sport csapat rangadóját is megrendezik a héten R6-ban

A K&H MN3B második és harmadik fordulójában is lesz egy-két szoros összecsapás, illetve két nagymúltú hazai csapat is megmérkőzik egymással, a végeredmény pedig bármi lehet.

Útjára indult a K&H MNEB harmadik szezonja Rainbow Six: Siege-ben is, és már az első játéknap hozott szoros és rendkívül izgalmas mérkőzéseket. Három csapat győzni tudott, de született egy döntetlen is, hiszen az alapszakaszban ez is 1 pontot ér, így a 6:6-os állás után nincs hosszabbítás, hanem ez a végeredmény. Viszont ezen a héten már két mérkőzésen kell bizonyítaniuk a csapatoknak, és a pontszerzés már csak azért is rendkívül fontos, mert a 14. fordulót követően a legjobb négy együttes továbbjut a rájátszásba. Addig azonban még hosszú az út, de egy jó rajt nagyon sokat dobhat a teljesítményen. Lássuk a hétközi játéknapok párosításait:

Április 27. kedd

19:00 KmK Esports vs Nice Gaming

A KmK egy nagy csapatot már meg tudott szorongatni, végül azonban nem sikerült Somáéknak a bravúr. A Nice Gaming egy kellemes kis győzelemmel startolt, és alighanem szeretnék gyarapítani a pontjaik számát. Elsődlegesen ők számítanak az esélyesebbnek, de ha jobban sikerült összpontosítania a KmK-nak, akkor meg lehet az első igazi meglepetés a bajnokságban.

20:00 High Coast Esport vs Illés Akadémia Spirit

A HCE talán a K&H MNEB legnagyobb esélyese, és ezt igyekeztek is szemléltetni az első fordulóban. Az IAS viszont egy sikeréhes, elszánt gárda, akik már a PLG ellen is megmutatták, hogy érdemes rájuk odafigyelni. Nagyon meglepő lenne, ha itt is a döntetlen közelébe kerülnének, viszont ha mindent beleadnak, és a H3dsuték egy picit is könnyelműek, akkor ez bőven előfordulhat. Más esetben viszont nehéz elképzelni a HCE pontvesztését.

21:00 WnP Esport Club vs Team Plague

A PLG mindenképp javítani szeretne, de ez elmondható a WnP-re is. Az első eredményekből nehéz következtetéseket levonni, mert még nem alakultak ki a valódi erőviszonyok. Papíron a PLG ezt a 3 pontot behúzná, de itt azért több esélye lehet a WnP-nek, viszont ez pályafüggő.

22:00 WiLD Multigaming vs Genesis Gaming

Ha abból indulunk ki, hogy a vadakat tartják az egyik nagy favoritnak, és a Genesis a másik top team ellen már kikapott, akkor képlet egyszerű, hiszen a 3 pont rögtön a WiLD-hoz vándorolhatna. Azonban semmi sem ilyen egyszerű, már csak azért is, mert a WiLD az elmúlt szezonokban is bukott pontokat nem várt módon, így akár a Genesis is képes lehet meglepni őket, de nagy formára lesz ehhez szükségük.

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

A K&H MN3B LOL ALAPSZAKASZ MÁSODIK FORDULÓJÁNAK PÁROSÍTÁSAIT A KÖVETKEZŐ OLDALON TALÁLJÁTOK!

Április 28. szerda

19:00 Genesis Gaming vs WnP Esport Club

Egymás ellen fontos meccsük lesz ez, hiszen itt mehetnek a legbiztosabban a 3 pontra. A WnP-nel MarkiJesusra mindenképp érdemes lesz odafigyelni, azonban ha őt meg tudják fogni, akkor kérdés, hogy mire lehet képes a csapat. Nehéz kiszámítani melyik együttesnek kedvez ez a párosítás, de ha egy jobb eredményt akarnak elérni a szezon végén, ebben a párharcban csak a győzelem az elfogadható, mert ettől már csak nehezebbek várnak majd a felekre. A KmK pedig szintén a bajnokság meglepetése lehet, és bár sokan elkönyvelték, hogy a HCE, WiLD párosa bejut a rájátszásba, ezen két csapat közül is odaérhet egyikük a végén, de ehhez egymáson keresztül vezet az út, ezért abszolút 3 esélyes lehet ez a mérkőzés.

20:00 KmK Esports vs Illés Akadémia Spirit

Az Illés Akadémia Spirit számára elég nehéz volt a kezdet a sorsolást illetően, de az látszik, hogy egy feltörekvő és ügyes ötösről van szó. A KmK pedig szintén a bajnokság meglepetése lehet, és bár sokan elkönyvelték, hogy a HCE, WiLD párosa bejut a rájátszásba, ezen két csapat közül is odaérhet egyikük a végén, de ehhez egymáson keresztül vezet az út, ezért abszolút 3 esélyes lehet ez a mérkőzés.

21:00 Team Plague vs High Coast Esport

A Team Plague igazi erőpróbája lesz, mert itt válik el, hogy a rendkívül tapasztalt és nagyon erős High Coast Esporttal szemben mire is mennek. A legnagyobb kérdés a HCE meccsein, hogy kik lehetnek azok, akik megállítják őket. A PLG-ben megvan a potenciál, és bár nem ellenük kellene első körben bizonyítaniuk, nagyon fontos pontokat szerezhetnének, melyek a végelszámolásnál aranyat érhet.

22:00 Nice Gaming vs WiLD Multigaming

Egy jó kis rangadó lehet, hiszen két nagymúltú együttes találkozik egymással. Két megújult, tehetséges játékosokból álló ötös igyekszik a lehető legjobb formába lendülni, és bár papíron a WiLD-ot tartaná sok rajongó esélyesnek, a Nice Gaming ötöse méltán pályázhat a 3 pontra, és az bizony hatalmas lendületet adhatna nekik.

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!