KmK Esports (LoL):

KmK Esports (LoL): "Ellenfeleink száma mondhatni csekély"

Kettőből két győzelemmel kezdte a K&H MN3B LoL alapszakaszát a KmK Esports, interjút adott a csapat.

Két rókás logóval rendelkező csapattal startolt el a K&H MN3B League of Legends alapszakasza, azonban csak az egyik rendelkezik két győzelemmel két forduló után. A KmK Esports egyelőre még várja azt az ötöst, aki képes megállítani őket, addig azonban volt idejük adni egy interjút.

Eredetileg Sorával kezdtétek meg a csapatépítést, de a K&H MN3B előtt nem sokkal csere történt a középső ösvényen. Mi áll ennek a döntésnek hátterében, hogy került hozzátok végül Sk1nzor, a kétszeres magyar bajnok?

"Nem titok, hogy többen már játszottak együtt Meighttel, aki most Plague játékos. A vele adódó kisebb miszkommunikáció eredményeként jött létre egy elég kínos bamboozle helyzet, aminek a végeredménye a mostani roster."

Mennyire érzitek furcsának, hogy két rókás csapat van most a mezőnyben?

"Elismerjük őket, mint legnagyobb rajongóink. Habár meggyőző KmK 2.0 logót csináltak, de legközelebb inkább kérjenek közös képet vagy aláírást."

Eddig veretlenek vagytok, de az igazi nagyágyúkkal még nem találkoztatok. Melyik csapattól tartotok a leginkább, kik állíthatják meg a KMK-t?

"Attól félünk leginkább, hogy kióvnak. A legkomolyabb ellenfeleink közé csak olyan csapatok tartoznak, mint a PLG, az Illés, a Lenovo, a WSE, az AGW, a Golden Fox, a LvL Up, a Grim Ravens és a G2. Ellenfeleink száma mondhatni csekély."

Tele van vezéregyéniségekkel a csapat, azonban kell egy vezető, aki irányítja minden meccsen a többieket. Jelenleg ezt a szerepet ki tölti be a KMK-ban?

"Függ ez a játék szakaszától, és persze attól, hogy a kulcsfontosságú szerepeket éppen ki tölti be a játékban, de ez sem mindig igaz. A Golden Fox elleni meccsünkön például mindenki aktívan részt vett a mid game kommunikációban, ami látszódott is a teljesítményünkön."

Melyiknek örülnétek jobban: a KMK Esports bejut az EBL S9-be vagy a csapat valamelyik tagja EU Mastersben szereplő csapatban játszhat?

"Erre nehéz egyhangú választ adni. Annak örülnénk a legjobban, ha bejutnánk EBL-re, ahonnan kijuthatunk EU Mastersre! Sajnos az EBL S9-re nem lesz idén nyílt kvalifikáció a Fortuna új relegációs és kvalifikációs rendszere miatt. Hacsak valamelyik bent lévő csapat nem cseréli le ránk az egész rosterét, sajnos nem játszhatunk ott."

Ha további részleteket szeretnétek megtudni a K&H MN3B-ről, akkor irány a bajnokság hivatalos Facebook oldala!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!