Hirdetés

Két veretlen csapat még mindig van a harmadik fordulót követően a K&H MN3B R6S mezőnyben

A WiLD és a High Coast is megőrizte veretlenségét, ráadásul eddig nagyon meggyőző játékot mutatnak, így nem véletlen, hogy sokan őket tartják a két legnagyobb esélyesnek is.

Hirdetés

A K&H MN3B második játéknapján a KmK ismét megvillantotta oroszlánkörmeit, hiszen remek játékkal megnyerték az első félidőt és tulajdonképpen utána támadó oldalon is sikerült megtörniük az N6 csapatát, bár itt azért még szépen összeszedte magát az ellenfél, de a felzárkózáson kívül nem termett babér számukra. Az utolsó körben bár kiszedték elég gyorsan a Corv1n által irányított Montagne-t, aztán viszont belenéztek egy csúnya darálóba és miután Halálhozó egyedül maradt, esélye sem volt az egyenlítésre a kedves ötösnek. Az IAS eközben az első játékrészben támadóként kicsit szorosabbá tudta tenni a startot, feljöttek egészen 3:2-ig, utána viszont a High Coast magasabb fokozatra kapcsolt és gyakorlatilag nagyobb probléma nélkül húzta be a második meccsét is. Mindezt úgy, hogy az utolsó körben a clutchkirály DogeFather 1v2-ben bizonyította rátermettségét. A WnP szépen feljavult az első játéknap után, és már a meccs elejétől kezdve elszántan játszottak, emiatt pedig sikerült 4:2-re behúzniuk az első félidőt védőként.

Viszont akárcsak a többi mérkőzés esetében már ők sem engedték ki a kezükből a vezetést. A keddi napot a WiLD a Genesis Gaming ellen zárta, és talán a körök leosztását illetően 5:4-ig ez volt a legszorosabb mérkőzés, majd a 10. körben a Kafe Dostoyevsky-n fent védekező GG-ből villámgyorsan kiszedték a Smoke-ot, és ezzel lehetőségük nyílt felgyorsítani az akciót a vadaknak, miközben az utolsó pontról egy 2v2 döntött, de a dupláig jutó Herkii-t nem tudták megállítani.

Második forduló eredményei:

KmK Esports 7:5 Nice Gaming
High Coast Esports 7:4 Illés Akadémia Spirit
WnP Esport Club 7:4 Team Plague
WiLD Multigaming 7:4 Genesis Gaming

A harmadik forduló eredményeit a következő oldalon találod!

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés