Két veretlen csapat még mindig van a harmadik fordulót követően a K&H MN3B R6S mezőnyben

A WiLD és a High Coast is megőrizte veretlenségét, ráadásul eddig nagyon meggyőző játékot mutatnak, így nem véletlen, hogy sokan őket tartják a két legnagyobb esélyesnek is.

A K&H MN3B második játéknapján a KmK ismét megvillantotta oroszlánkörmeit, hiszen remek játékkal megnyerték az első félidőt és tulajdonképpen utána támadó oldalon is sikerült megtörniük az N6 csapatát, bár itt azért még szépen összeszedte magát az ellenfél, de a felzárkózáson kívül nem termett babér számukra. Az utolsó körben bár kiszedték elég gyorsan a Corv1n által irányított Montagne-t, aztán viszont belenéztek egy csúnya darálóba és miután Halálhozó egyedül maradt, esélye sem volt az egyenlítésre a kedves ötösnek. Az IAS eközben az első játékrészben támadóként kicsit szorosabbá tudta tenni a startot, feljöttek egészen 3:2-ig, utána viszont a High Coast magasabb fokozatra kapcsolt és gyakorlatilag nagyobb probléma nélkül húzta be a második meccsét is. Mindezt úgy, hogy az utolsó körben a clutchkirály DogeFather 1v2-ben bizonyította rátermettségét. A WnP szépen feljavult az első játéknap után, és már a meccs elejétől kezdve elszántan játszottak, emiatt pedig sikerült 4:2-re behúzniuk az első félidőt védőként.

Viszont akárcsak a többi mérkőzés esetében már ők sem engedték ki a kezükből a vezetést. A keddi napot a WiLD a Genesis Gaming ellen zárta, és talán a körök leosztását illetően 5:4-ig ez volt a legszorosabb mérkőzés, majd a 10. körben a Kafe Dostoyevsky-n fent védekező GG-ből villámgyorsan kiszedték a Smoke-ot, és ezzel lehetőségük nyílt felgyorsítani az akciót a vadaknak, miközben az utolsó pontról egy 2v2 döntött, de a dupláig jutó Herkii-t nem tudták megállítani.

Második forduló eredményei:

KmK Esports 7:5 Nice Gaming
High Coast Esports 7:4 Illés Akadémia Spirit
WnP Esport Club 7:4 Team Plague
WiLD Multigaming 7:4 Genesis Gaming

A harmadik forduló eredményeit a következő oldalon találod!

Meglepetésre a PLG egészen szépen tartotta a lépést a High Coast ötösével, ráadásul az első félidőt sikerült is megnyerniük 4:2-re. Ezután viszont zsinórban öt kört is nyertek védőként w1ozáék. Előbb a Frost, Valkyrie, Oryx, Jäger Melushi ötös bizonyult áttörhetetlennek, majd Melushi maradt, és a Mozzie, Maestro, Alibi, Lesion kvartettel kiegészülve is szintén bebetonozták a védelmüket.

Az utolsó körben pedig Lurifax hozott egy 1v2-t Meeting Room és Hallway sarkán pozícionálva magát. Hiába két oldalról igyekezett támadni a két életben maradt PLG játékos, nem tudtak kifogni rajta. Az Illés Akadémia Spirit továbbra sem találja a bajnokság előtti formáját, és az igazi áttörés váratott magára. Most is sokáig csak az eredmény után mentek, a mindig 1 ponttal vezető KmK-val szemben. Utóbbi csapat Soma és Corv1n vezetésével sokáig úgy tűnt 3 pontot szerez, viszont 5:4-nél emberelőnyös helyzetet buktak, majd utána övék volt ugyan az első frag, de a Blue Bunker környékén tömörülő triójukat kiszedték, és az IAS így fordítani tudott, ez pedig meghozta a kívánt löketet. A 12. körben az utolsó pillanatban ugyan a defusert még megpróbálta lerakni KingSlayer ezzel mentve a helyzetet, de Alexyo időzítése tökéletes volt és kiszedte ellenfelét, így összejött az első sikere az együttesnek. A Genesis újfent ügyesen kezdett, és nehéz lett volna arra gondolni, hogy itt nem 3 ponttal távoznak a meccset követően, ugyanis már 5:2-re is vezettek. Ez az előny azonban elfogyott, és bár még 6:4-nél is ők álltak jobban, két remekül kivitelezett védekezés 1 pontot ért a WnP-nek. A szerdai napot két nagymúltú együttes összecsapása zárta, a WiLD-nak viszont csak az első félidő volt egy picit necces, itt még a Nice a fordításra is képes volt, sőt kettővel meg is léptek a vadak elől, aztán viszont összeállt a gépezet, és szép lassan felőrölték ellenfelüket a WiLD-osok. Gorii például 12 killig jutott és mindössze csak kétszer halt, így méltán lett a párharc MVP-je.

Harmadik forduló eredményei:

Genesis Gaming 6:6 WnP Esport Club
KmK Esports 5:7 Illés Akadémia Spirit
Team Plague 4:7 High Coast Esports
Nice Gaming 3:7 WiLD Multigaming

Folytatás május 7-én pénteken, amikor is 19:00-tól kezdődik a K&H MN3B R6S alapszakaszának negyedik fordulója.

Az összecsapásokat élőben követhetitek az Rainbow6hu Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!