K&H MN3B LoL: Paresz és Coat vezetésével a Team Plague begyújtotta a rakétákat

Bombaformában halmozza a győzelmeket a kétszeres MNEB győztes Team Plague, Pareszékat Kubuék sem tudták megállítani.

Egyre kiélezetebb a K&H MN3B LoL rájátszásáért folytatott küzdelem, ugyanis az elmúlt két forduló megmutatta, hogy nem szabad leírni a tabella alsóbb részében helyet foglaló csapatokat sem. A nagy feltámadás áldozatai Kubuék lettek, ugyanis a Lenovo Legion Honvéd zsinórban két vereséget gyűjtött be, ezzel visszaestek a tabellán. Paresz és Coatpustmain vezetésével a Team Plague kihasználta az LLH gyengélkedését, az első két szezon bajnoka ellentmondást nem tűrő játékkal bezsebelte ötödik győzelmét egyhuzamban. 

K&H MN3B LoL ötödik és hatodik forduló legfontosabb eseményei

Összesen kilenc meccset rendeztek az elmúlt két napban, ugyanis az Illés Akadémia Spirit és a LvL Up Esport elhalasztott mérkőzését az ötödik forduló előtt pótolták be a játékosok. A fordulatos összecsapásokon több ezer rajongó szurkolt kedvencének, azonban nem lehet minden meccsen két győztest avatni.

A nagy hajrát indítók

Az Afterglow Esports Egyesület és a Golden Fox Esports nem tudott hibázni. Előbbi ötös a WSE ellen bizonyította, hogy a Lee Sin mid, Ekko jungle és Shen top nagyon jól működik együtt, utóbbi a Lenovo Legion Honvéd Nexusát vizsgálta meg közelebbről. 

A gödörbe kerülők

A Lenovo Legion Honvéd két, az Illés Akadémia Spirit három vereséget gyűjtött be nagyjából 28 óra leforgása alatt. Az LLH-nak a Golden Fox Esports elleni lose lehet fájóbb, Pareszék ellen beleférnek ezek a kisebb pofonok az alapszakaszban. Az Illés Akadémia Spirit azonban egyre nehezebb helyzetbe kerül, ugyanis egyetlen győzelemmel leestek a tabella aljára. Nem működnek a draftok, nem jó a kommunikáció a mérkőzések során.

A hét meccsén a Team Plague felőrölte a Lenovo Legion Honvéd együttesét, Paresz és Coatpustmain óriásit játszott. Kubura folyamatosan záporoztak a gankek, a Sett top mielőtt kinőtte volna magát, már vége volt a meccsnek. 

Folytatás kedden, amikor 19:00-tól kezdődik a K&H MN3B LoL alapszakaszának hetedik fordulója. Az összecsapásokat élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.