K&H MN3B R6: Két még veretlen összecsap vasárnap, de más izgalmakban sem lesz hiány

Elképesztő meccsdömping vár a rajongókra, hiszen a K&H MNEB harmadik szezonjának harmadik hetén három fordulót is megrendeznek, és ezek között lesz a legnagyobb rangadó is.

Két együttes már biztosan kiemelkedik a mezőnyből, és nem csak azért mert több ponttal is vezetnek már, hanem még egyikőjüket sem sikerült legyőznie az eddigi próbálkozások közül. A WiLD az első szezon győztes együttese, és bár azóta átalakult a csapat, mégis óriási elánnal küzdenek ebben a szezonban. Ez talán azért is van így, mert egy nagyon sikeréhes ötös alkotja a keretet. Ez a kvintett ugyanis ott volt a legutóbbi fináléban, de nem sikerült magasba emelniük a trófeát, azonban az már most látszik, hogy nem akarnak megelégedni a második hellyel. A vadak bár egy nehezebb meccsel nyitottak, de végül legyőzték a KmK együttesét, majd két könnyebb sikert könyvelhettek el. Ez azt jelenti, hogy 9 pontot gyűjtöttek, de a mostani hét nem lesz számukra könnyű. Még akkor sem, ha pénteken a Plague ellen lépnek pályára, akik eddig csak egy döntetlent tudtak összehozni a vereségek mellett, a folytatás azonban a rendkívül tehetséges fiatalokból álló Illés Akadémia Spirit ellen lesz, vasárnap pedig a legnagyobb nemezis vár a fiúkra a High Coast Esports személyében. A HCE egy elképesztő gárda, már csak azért is, mert 3 olyan kiváló játékos alkotja a magját, mint Hedsut, DogeFather és w1oza. Előbbi mindkét MNEB-et megnyerte, csak más csapattal, DogeFather neve már a Challenger League legjobb 10 játékosa között is feltűnt, míg w1oza szintén az eddigi bajnokságok egyik legjobb, és legmeghatározóbb egyénisége. Őket egészíti ki két külföldi játékos, egy svéd, és egy portugál. A jelek szerint pedig nagyon egyben van a kémia, mert eddig esélyt sem igazán hagytak ellenfeleiknek. Ők is háromból háromszor diadalmaskodtak, ráadásul csak 10 vesztett körük van eddig, ami a legkevesebb eddig a csapatok közül. Arról sem árt megfeledkezni, hogy a HCE szerepel a Nordic Championshipben is, ráadásul nem is akármilyen teljesítménnyel. Hét játéknapot követően a második helyen állnak, és mindössze csak egy vereségük van a 6 győzelem mellett, így úgy tűnik ott lehetnek majd a fináléban. Ez a nemzetközi tapasztalat és pazar eredménysorozat pedig félelmetessé teszi őket. A WiLD ellen persze nem lesz könnyű dolguk, de ha felülnek a székbe és teljes odafigyeléssel játszanak, akkor a vadaknak bizony a sikerért minimum a 120%-ot kell kihozniuk magukból. Ez a mérkőzés vasárnap 16 órától lesz látható, de már most kijelenthetem, nem érdemes lemaradni róla, mint ahogy a heti fordulókról sem. Íme a menetrend:

Május 7. péntek:

19:00 KMK Esports vs High Coast Esports
20:00 Genesis Gaming vs Nice Gaming
21:00 Team Plague vs WiLD Multigaming
22:00 Illés Akadémia Spirit vs WnP Esport Club

Május 8. szombat:

16:00 KMK Esports vs Genesis Gaming
17.00 WnP Esport Club vs High Coast Esports
18:00 WiLD Multigaming vs Illés Akadémia Spirit
19:00 Nice Gaming vs Team Plague

Május 9. vasárnap:

16:00 High Coast Esports vs WiLD Multigaming
17.00 KMK Esports vs WnP Esport Club
18:00 Illés Akadémia Spirit vs Nice Gaming
19:00 Team Plague vs Genesis Gaming

Ne maradj le a magyar közvetítésekről sem, kövesd a hivatalos csatornát és légy részese Magyarország új bajnokának megszületésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.