K&H MN3B LoL: Paulusz elképesztő backdoorját xPeke is megirigyelné

K&H MN3B LoL: Paulusz elképesztő backdoorját xPeke is megirigyelné

A LvL Up Esport felső ösvényese a szezon eddigi legnagyobb egyéni megmozdulását hozta össze.

Kiérdemelte magának a virtuális vándorkupát Paulusz, amit a K&H MN3B League of Legends harmadik évadának legszebb megmozdulásáért adnak oda. A LvL Up Esport toposa Camille-lel több alkalommal próbálkozott feltörni az Afterglow Esports Egyesület bázisát, végül a törekvéseit siker koronázta. Egy egészen elképesztő backdoorral megnyerte csapatának az összecsapást, a bezsebelt három ponttal felzárkózott a LvL Up a középmezőnyhöz.

Hiába szerzett két Baron Nashort, sárkánylelket és 16 gyilkosságot az AGW, nem tudták befejezni a mérkőzést. Minden erejükkel védekeztek Yunáék, így sikerült elhúzniuk addig a meccset, amikor már a mobilitás extrém módon felértékelődött. Blackii Kassadinját alig lehetett elkapni, ha ez sikerült, akkor ott volt még a Zhonya, ami további értékes másodperceket jelentett. Camille és Kassadin folyamatosan próbálkoztak rajtaütésekkel az ellenfél Nexusának környékén, végül Paulusznak sikerült a splitpusht mesteri szintre emelnie. Első lendülettel az alsó ösvényes Inhibitort, másodikkal az első Nexus tornyot döntötte le. A harmadikat visszaverte az AGW, de a negyedik akcióra már nem volt válaszuk. A stíliuspontokat végül Yuna zsebelte be, a Nexusért járó 50 arany Draven neve mellé került.

Hasonló izgalmakra lehet számítani minden K&H MN3B LoL adásnap, nézzétek az összecsapásokat minden kedden és szerdán 18:30-as kezdéssel az Esport2tv Twitch csatornán és az Esport1 oldalán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!