Akciófigyelő: Egy rejtélyes játékot ad jövő héten ingyen az Epic Games

Akciófigyelő: Egy rejtélyes játékot ad jövő héten ingyen az Epic Games

Nagy durranásra számíthattok a jövő héten, ugyanis  hamarosan egy "mystery game-et" ad ingyen az Epic Games Store.

Még van időtök behúzni nulla forintért a többszörösen kitüntetett indie programot az Epic Games Store oldalán. A The Lion's Song május 20-án 17:00-ig garantáltan bekerül ingyen a könytáratokba, a határidő lejárta után azonban érkezik a következő ingyenes videójáték, amiről egyelőre semmit sem tudni.

Titokzatos játék érkezik, avagy mi lehet ez a "mystery game"?

Nem ez az első alkalom, hogy az Epic Games Store csak az akció kezdetének pillanatában rántja le a leplet a legújabb ingyenes játékáról. 2020-ban összesen öt alkalommal éltek ezzel a módszerrel, ami egy tudatos döntés volt részükről, mivel alaposan felcsigázták a gamereket. Az alábbi játékok kapták meg tavaly a "mystery game" jelzőt, a lista önmagáért beszél.

  • Grand Theft Auto V
  • Civilization VI
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • ARK: Survival Evolved
  • SAMURAI SHOWDOWN NEOGEO COLLECTION

A legnagyobb durranás kétség kívül a GTA V volt (le is halt az Epic Games Store összes szervere az akciók indulásakor), de a többi titokzatos program is bőven a tripla A kategóriába sorolható. Mivel a titokat szeretné megtartani magának az Epic, ezért garantált, hogy a leakerek minden bejegyzésére ugranak majd a játékosok. A GTA V idő előtt kiszivárgott, szerintetek ezúttal is sikerül idő előtt megtudni, hogy milyen ingyenes játékkal készül jövő hétre az Epic Games?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted milyen műfajú játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games?