Hirdetés

Akciófigyelő: Egy rejtélyes játékot ad jövő héten ingyen az Epic Games

Nagy durranásra számíthattok a jövő héten, ugyanis  hamarosan egy "mystery game-et" ad ingyen az Epic Games Store.

Hirdetés

Még van időtök behúzni nulla forintért a többszörösen kitüntetett indie programot az Epic Games Store oldalán. A The Lion's Song május 20-án 17:00-ig garantáltan bekerül ingyen a könytáratokba, a határidő lejárta után azonban érkezik a következő ingyenes videójáték, amiről egyelőre semmit sem tudni.

Titokzatos játék érkezik, avagy mi lehet ez a "mystery game"?

Nem ez az első alkalom, hogy az Epic Games Store csak az akció kezdetének pillanatában rántja le a leplet a legújabb ingyenes játékáról. 2020-ban összesen öt alkalommal éltek ezzel a módszerrel, ami egy tudatos döntés volt részükről, mivel alaposan felcsigázták a gamereket. Az alábbi játékok kapták meg tavaly a "mystery game" jelzőt, a lista önmagáért beszél.

  • Grand Theft Auto V
  • Civilization VI
  • Borderlands: The Handsome Collection
  • ARK: Survival Evolved
  • SAMURAI SHOWDOWN NEOGEO COLLECTION

A legnagyobb durranás kétség kívül a GTA V volt (le is halt az Epic Games Store összes szervere az akciók indulásakor), de a többi titokzatos program is bőven a tripla A kategóriába sorolható. Mivel a titokat szeretné megtartani magának az Epic, ezért garantált, hogy a leakerek minden bejegyzésére ugranak majd a játékosok. A GTA V idő előtt kiszivárgott, szerintetek ezúttal is sikerül idő előtt megtudni, hogy milyen ingyenes játékkal készül jövő hétre az Epic Games?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted milyen műfajú játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés