A FLASHPOINT amatőr hibája miatt veszítheti el pontjait az Anonymo?

A FLASHPOINT amatőr hibája miatt veszítheti el pontjait az Anonymo?

Jelenesetben a NiP-nek kellene sportszerűnek lenni és lemondani a meccsről.

Hétvégén számoltunk be nektek arról, hogy bár harmadik alkalommal rendezik meg a FLASHPOINTot, az amatőr gyermekbetegségeket még mindig nem nőtték ki a szervezők. "Nincsen meccs órás technikai szünet nélkül", ez lehet a brigád mottója, aminek legutóbb a NiP itta meg a levét.

Most viszont nagyot fordult a sztori és hirtelen már nem a NiP, hanem legutóbbi ellenfelükön, az Anonymo hátán csattant az ostor. Nem volt ugyanis elég a FLASHPOINT számára, hogy a hosszú szünet alatt sem találtak megoldást a technikai problémára és 40%-os packet loss mellett volt kénytelen játszani a NiP, tovább vágva maguk alatt a fát, újra akarják játszatni a NiP és az Anonymo meccsét.

A NiP szemszögéből persze érthető, hogy zavarja a tőlük független vereség, őket nem is hibáztatja igazán senki, ellenben a FLASHPOINTtal. Főleg miután megszólaltak a lengyelek is, akik szerint nem volt szavuk a döntésben, a szervezők egyszerűen újra akarják játszatni velük a meccset, el akarják venni tőlük a pontjaikat.

Ha valóban profi és felkészült stáb dolgozna a FLASHPOINT mögött, akkor erre a probléma fennállásakor kellett volna gondolniuk, nem akkor, amikor az Anonymo már megnyerte a meccset és mindkét csapat várja a következő ellenfelét. A CS közösség túlnyomó többsége vállvetve állt ki a lengyelek pontjai mellett és nem értik, hogy két teljes szezon után, hogy tarthat még mindig itt a FLASHPOINT. FalleN, ELiGE, neL, Richard Lewis, NBK, gla1ve, csak néhányan a neves személyiségek közül, akik elítélik a FLASHPOINT határozatát.

Természetesen az Anonymo nem akarja elfogadni az újrajátszást, hiszen a fejük fölött döntöttek arról. A megoldást azonban nem a sokadik alkalommal elbukó FLASHPOINTnak, hanem a NiP-nek kellene elhoznia. Most kellene elővenniük a sportszerű formájukat és azt mondani, hogy "lemondunk az újrajátszásról", elkönyvelni a FLASHPOINT újabb hibáját és továbblépni a következő meccsre. Ellenkező esetben róluk is az a közvéleményem alakul majd ki, hogy elnyomják a kiscsapatot, amelyik elverte őket.

Kíváncsian várjuk, hogy a FLASHPOINT tényleg belekényszeríti majd az Anonymot az újrajátszásba vagy esetleg észhez térnek és beismerik, hogy újfent hibáztak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!