Akciófigyelő: Hétfő este 7-ig ingyenes egy játék Steamen

Akciófigyelő: Hétfő este 7-ig ingyenes egy játék Steamen

Az alapjáték mellett a kiegészítőért sem kell fizetned egyetlen forintot sem.

Az Epic Games Store-on egy meglepő ingyenes játék lapult a "mystery game" feliratú széf ajtaja mögött, de most itt a Steam, ahol nincs zsákbamacska. Még néhány napon keresztül teljesen ingyen adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Company of Heroes 2-t, valamint a Company of Heroes 2 - Ardennes Assault DLC-t.

Company of Heroes 2

A Relic Entertainment fejlesztői 2013-ra rakták össze az elmúlt évtized egyik legnagyobb második világháborús RTS-ét. A CoH 2-nek nem volt könnyű dolga, ugyanis az első részről úgy beszéltek, mint a valaha volt legmagasabbra értékelt stratégiai játékról. Ennek ellenére sikerült fejlődni mind grafikailag, mind játékmenetileg, de az igazi álleejtés elmaradt. Ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne a Company of Heroes 2, erről szó sincs. Egy remek RTS-ről van szó, amelyben a frontvonalon harcolhattok a szovjet és német csapatokkal, továbbá átvehetitek az irányítást a brit és amerikai sereg felett, ha kifizetitek az extra kiegészítők kicsit borsos árát. Mivel 2013 júniusában jelent meg a CoH 2, ezért nem szabad elvárni tőle 2021-es technikai adottságokat. Ha ezen túllendültök, akkor egy nagyszerű gamer élményben lehet részetek.

A Company of Heroes 2 május 31-én 19:00-ig érhető el ingyenesen Steamen, ha eddig az időpontig hozzáadtátok a fiókotokhoz, akkor örökre megmarad és bármikor játszhattok vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Company of Heroes sorozattal?