A címvédő könnyű sorsolása miatt nem lesz egyszerű dolga az üldözőknek

A címvédő könnyű sorsolása miatt nem lesz egyszerű dolga az üldözőknek

A hajrába érkezett a K&H MNEB HPCL FIFA 21 tavaszi szezonja, ami azt jelenti, hogy mindössze három játéknap maradt hátra összesen, viszont ez még mindig 6 mérkőzést takar, tehát a megszerezhető pontszámok miatt lehet majd számolgatni.

A legjobb helyzetben az MTK van jelenleg, hiszen 38 ponttal vezetik a tabellát, és ez a hétvége sem lesz elvileg nehéz számukra. Előbb kieső zónában tartózkódó LvL Up ellen meccselnek, akiket áprilisban már egyszer kiütöttek, majd a mindössze 3 pontot gyűjtő Vasas lesz az ellenfelük. Így számukra kötelező a 6 pont, ha címet akarnak védeni.

Eközben a Genesis egy újabb áldozatot szedhet, hiszen most a bajnoki babérokra törő Puskás ellen bizonyíthatnak, és eddig a nagyobb csapatok ellen elég jól megy nekik, hiszen legutóbb is 2:2-t játszottak ellenük, és a TrollFocit is legyőzték. Azt a TrollFocit, amelyik ezzel a botlással némileg lemaradt pontban, de még mindig ott van az élmezőnyben. A hétközben pótolt meccsük a Vasas ellen sikerrel ért véget, de nem árt ha még stabilabbá teszik a játékukat, mert a parádés rajtot követően nagyon hullámzó a teljesítményük, és bár a Veszprém is elég gyenge idén, bőven benne van a levegőben, hogy a teher alatt meglepik a TrollFoci-t.

A mezőny hátsó részében pedig a szépen feljavuló PTE Peac akar egy újabb fontos győzelmet aratni, a szintén nem remeklő Honvéd ellen. Mindkét együttesnek nagyon fontos lenne ez a diadal, hiszen a PTE még jobban elmozdulhatna a kieső zóna közeléből, a Honvéd pedig legalább a középmezőnyben biztosíthatná átmenetileg a pozícióját.

A május 30-i meccsnap pontos menetrendje a közvetítésben:

20:00 Genesis Gaming vs Puskás Akadémia eSport

20:30 MTK Budapest eSport vs LvL Up eSport

21:00 TrollFoci-Hálószaggató eSport vs Veszprém Futsal eSport

21:30 HELL Honvéd vs PTE PEAC

A K&H MNEB HPCL mérkőzéseit egyébként élőben lehet megtekinteni az Esport1 Facebook, illetve Youtube vagy Twitch csatornáján este 8 órától!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!